Maaltijdservice Jupille-Sur-Meuse

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Jupille-Sur-Meuse voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Jupille-Sur-Meuse? Middels deze website doorzoekt u moeiteloos alle aanbieders in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of diepvriesmaaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €5,00 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rundergehaktbal met hopjesjus. Blauwe bliksem met peer en Lamscurry met sperziebonen, pilav rijst? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Jupille-Sur-Meuse geniet u van de lekkerste gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteLiège
ReactieOnline of telefonisch bestellen
Postcode4020
Gemiddelde prijs€6,23
Populaire maaltijdAardappelrösti

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Jupille-Sur-Meuse

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Jupille-Sur-Meuse. We hebben het over populaire aanbieders als HelloFresh en/of Delhaize. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij prima leveranciers en speciale eetpunten. Iedere optie wordt bestempeld door een “eigen” menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door onze vergelijker kunt u de services op uw gemak naast elkaar zetten. Uitkomen bij een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren als o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Jupille-Sur-Meuse? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven structuur en smaak gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Jupille-Sur-Meuse. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse services faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee bestelt men moeiteloos belangrijke boodschappen als chocolade vla en kruidenkaas. Meestal gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Jupille-Sur-Meuse vergelijken

Af en toe profiteren van een voedzame diepvriesmaaltijd in Jupille-Sur-Meuse? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn relatief veel soorten maaltijden die voldoen aan uw voorkeuren en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen of Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie? Op deze pagina achterhaalt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Liège. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Jupille-Sur-Meuse voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door aspecten als de maaltijdservice, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel is er al vanaf €4,7.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli kunt u al bestellen vanaf €4,75.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Boerengehaktschotel met aardappelpuree bestelt u vanaf €6,8.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Ciorbă, een extra salade en een toetje als Banaan ijs als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Liège voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Liège
 • Postcodegebied: 4020

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Knoflookgarnalen
 • Forel met venkel
 • Chili sin carne
 • Aardappelrösti
 • Doperwtensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Jupille-Sur-Meuse bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor maaltijdservice in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de beschikbare bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Let goed op het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de services werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling doorgeven. Meestal kan dit per telefoon, via de papieren bestellijst of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin geleverd door een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met plusminus 25 gerechten. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsTongschar-zalmrol met hollandaisesaus, gekookte aardappelen, broccoli en Spaghetti, tonijn, kappertjes. Hierdoor zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als men deze ook zelf besteld heeft. Via een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesvers spreken we van elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om gemalen, zoutarm, lactosevrij, natriumarm en niet te vergeten vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Jupille-Sur-Meuse. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit