Maaltijdservice Lierneux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lierneux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Lierneux? D.m.v. onze tool achterhaalt u overzichtelijk alle bezorgers in de buurt! Een warme maaltijdservice, of een diepvries maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €3,60 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gehaktbal, andijvie à la crème, aardappelpuree of Runderlapje met jus, bloemkool en gekookte aardappelen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Lierneux smult u weer van complete gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeenteLierneux
RecensieZou niet zonder kunnen
Postcode4990
Gemiddelde prijs€5,94
Vaak bestelde maaltijdHeldere boerengroentesoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Lierneux

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Lierneux. Neem bijv. veel gekozen organisaties als Yumbel en/of Cora. Maar ook op regionaal niveau zijn er prima partijen en speciale eetpunten. Elke partij wordt gekenmerkt door zijn eigen keuken en bestelvoorwaarden. Via www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de leveranciers eenvoudig naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er maaltijdvoorkeuren zoals o.a. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Lierneux? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lierneux. Een redding voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste organisaties hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee bestelt men direct belangrijke boodschappen als havervlokken of afbak donker meergranen broodjes. Niet zelden gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Lierneux vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Lierneux? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden flink wat thuismaaltijden die kloppen met uw voorkeuren voedingspatroon. Wat te denken van Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie of Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree? Op maaltijdbutler.be ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Lierneux. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs de lekkerste bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig zout beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lierneux voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht komt tot stand door factoren als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree bestelt u vanaf €5,65.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree is verkrijgbaar vanaf €5,35.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Spaghetti Carbonara bestelt u vanaf €6,9.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Consommé, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Trifle om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Lierneux voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Stamppot koolraap met appel
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Pompoensoep met vermicelli
 • Groentesoep met balletjes
 • Omelet in champignonsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lierneux aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst welk type maaltijdservice aansluit op uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste aanbieders stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kan men elke dag een nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De menu’s worden veelal tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met circa 20 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Kippendijrolletje met kippenjus. Groentestoverij amandel-rozijn. Gekookte aardappelen of Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel senioren of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan zoutarm, gemalen, lactosevrij, natriumarm en niet te vergeten vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Lierneux. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente