Maaltijdservice Arbrefontaine

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Arbrefontaine voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Arbrefontaine? Dankzij onze vergelijker treft u snel en simpel alle aanbieders in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of koelverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,00 per gerecht. Aan tafel voor Varkensstooflap met jus, snijbonen en gekookte aardappelen en Kipfilet, appelmoes gekruide gebakken krieltjes? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijddienst in Arbrefontaine ontvangt u complete gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteLierneux
ErvaringGeen doorlopende verplichting
Postcode4990
Prijs per maaltijd€4,97
Maaltijd-topperVegetarisch filetlapje in stroganoffsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Arbrefontaine

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in Arbrefontaine. U kunt denken aan interessante firma’s als Prego of Aldi. Maar ook lokaal zien we allerlei leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Elke optie hanteert zijn eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van deze pagina kan u de leveranciers snel en makkelijk naast elkaar zetten. Het kiezen van een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met voorkeuren zoals gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Arbrefontaine? Er is een oplossing! Nogal wat traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Rijke smaak en beleving
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Arbrefontaine. Vaak toegepast door bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders hebben ook een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee krijgt u zonder moeite verse of handige boodschappen als broodbeleg of volle kwark. Veelal gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Arbrefontaine vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Arbrefontaine? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit veel verschillende opwarmmaaltijden die matchen met uw voorkeuren en mogelijke diëten. Wat dacht u van Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree of Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst? Via onze vergelijker vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Lierneux. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling gezonde bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Arbrefontaine voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht komt tot stand door factoren als het bedrijf, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €5,5.
 • Vriesverse maaltijd als Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree is beschikbaar vanaf €5,3.
 • Een warme daghap voor senioren als Penne vier kazen, uitgebakken spekjes kunt u al bestellen vanaf €5,65.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Chinese tomatensoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Vanille/Kersen mousse als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Lierneux voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Pannekoeken met een gebakken ei
 • Kipragout met Parijse wortelen
 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Runderlapje in champignonsaus
 • Lekkerbekje met sperziebonen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Arbrefontaine regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor bezorgmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en kies een geschikte. Kijk goed na het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele services geven een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kunt u dagelijks nog een bestelling doen. In veel gevallen doet u dat door te bellen, via de papieren bestellijst of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden doorgaans aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met ongeveer 20 maaltijden. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een vast weekmenu. Soms is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Rundervink met mosterdsaus, Parijse worteltjes en aardappelpuree of Varkenslapjes in jus. Daardoor krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten heeft invloed op een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Veel ouderen of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om gemalen, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij of wellicht vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Arbrefontaine. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als u te maken heeft met coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit