Maaltijdservice Malmedy

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Malmedy voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Malmedy? Door gebruik te maken van deze pagina treft u moeiteloos alle aanbieders die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of vriesverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €5,55 per maaltijd. Smullen van Asperge beenham schotel en Zalmfilet gebakken met tomatensaus, bladspinazie en aardappelpuree? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Malmedy krijgt u heerlijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuik
GemeenteMalmedy
RecensieVerrast door de smaak
Postcode4960
Prijs per maaltijd€5,9
Meest gekozen maaltijdBami goreng met rundvlees

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Malmedy

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Malmedy. U kunt denken aan veel gekozen partijen als Viangro en HelloFresh. Maar ook op regionaal niveau zijn er tal van instanties en wijkrestaurants. Elke aanbieder heeft weer een eigen productaanbod en voorwaarden. Geholpen door deze website kan u de services snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er dieetwensen zoals bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Malmedy? Er kan meer dan u denkt! Veel traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Malmedy. Ideaal voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaal gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel firma’s hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo haalt men snel verse of handige boodschappen als scharreleieren of ontbijtkoek. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Malmedy vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Malmedy? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn veel verschillende mogelijkheden die voldoen aan uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. Zelf maaltijden online bestellen als Lasagne Bolognese of Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus? Via onze vergelijker achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Malmedy. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout proberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Malmedy voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van zaken als het bedrijf, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst is verkrijgbaar vanaf €5,25.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen is beschikbaar vanaf €3,6.
 • Een daghap aan huis als Vegetarische reepjes met champignons, kruidenrijst met doperwten kunt u al bestellen vanaf €7,05.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Preisoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Karnemelkse bloempap om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Malmedy voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Tagliatelleschotel met kip
 • Gehaktballetjes in uienjus
 • Ajam pangang, bami goreng
 • Visstukjes in kruidensaus
 • Grootmoeders kippannetje

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Malmedy bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast wat voor soort seniorenmaaltijd matcht met uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk meest gekozen maaltijdservices en kies er een. Achterhaal altijd eerst het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele maaltijd-verzorgers verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Dan kunt u wekelijks nog een bestelling doen. Vaak kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of email / internet. De thuismaaltijden worden veelal geleverd aan huis door een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst van zo’n 30 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 50 – 100 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Kipfilet in saus of Speklapje met vleesjus, gebakken aardappelen, bloemkool. Op die manier zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Diverse ouderen of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om glutenvrij, lactosevrij, gemalen, natriumarm of juist vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Malmedy. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente