Maaltijdservice Stavelot

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Stavelot voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Stavelot? Door middel van deze pagina achterhaalt u snel en simpel alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of vriesverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €5,30. Flink uitpakken met Speklapje met vleesjus, gebakken aardappelen, bloemkool of Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Stavelot ontvangt u gezonde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteStavelot
ReactieLekkerder dan ik dacht
Postcode4970
Prijs per maaltijd€5,91
Nummer 1-maaltijdBoe­ren­kool­stoof met ei

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Stavelot

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Stavelot. Denk aan interessante bezorgers als Marley Spoon of Foodbag. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor tal van instellingen en slagerijen. Elke service onderscheidt zich door zijn eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Door middel van onze vergelijker kan u daardoor de services op uw gemak met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren als vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Stavelot? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Stavelot. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende firma’s hebben ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Daarmee koop u gelijk nuttige boodschappen zoals rijstepap en dieetproducten. Doorgaans kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Stavelot vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Stavelot? Of houdt u juist van de meest verse koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit velerlei maaltijdservices die aansluiten bij uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen of Witte Pens Met Rodekool En Puree? Verderop ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Stavelot. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenproeven. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Stavelot voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door bijvoorbeeld het bedrijf, het productieproces, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin bestelt u vanaf €5,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree kan je kopen vanaf €4,05.
 • Een thuisbezorgde daghap als Bami, quorn, satésaus bestelt u vanaf €6.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Consommé, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Krentjebrij als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Stavelot voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Spaghettischotel bolognese
 • Varkenshaasje in pepersaus
 • Ajam pangang, nasi goreng
 • Gepaneerde Alaska-koolvis
 • Kabeljauw in kruidensaus

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Stavelot regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na welk soort maaltijdservice in lijn is met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de professionele maaltijddiensten en maak een keuze. Controleer goed het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de leveranciers hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men direct opnieuw bestellen. In veel gevallen kan dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of met de tablet. De gerechten worden dikwijls tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 15 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 100+ vaste menu’s. Met een tafeltje dekje treft men een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdservices hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Bami goreng met kipsaté en Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do. Daardoor kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u deze besteld heeft. Middels de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten bevordert een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om glutenvrij, lactosevrij, natriumarm, zoutarm en niet te vergeten vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Stavelot. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente