Maaltijdservice Oostwinkel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oostwinkel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Oostwinkel? Dankzij www.maaltijdbutler.be vergelijkt u supersnel alle leveranciers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €4,30. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie of Rabarbercompote? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Oostwinkel profiteert u van de lekkerste gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteLievegem
ReactieUnieke recepten
Postcode9931
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,02
Vaak gekozen maaltijdVarkens-groenteschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Oostwinkel

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Oostwinkel. Bijvoorbeeld erkende aanbieders als Marley Spoon of Vlotter. Maar ook in de buurt bestaan er verscheidene organisaties en speciale eetpunten. Elke organisatie hanteert een eigen productaanbod en voorwaarden. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kan u de aanbieders op uw gemak naast elkaar zetten. Een keuze maken voor een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Oostwinkel? Ook dan bent u welkom! Een groot aantal traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven structuur en smaak onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oostwinkel. Een redding voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo krijgt men gelijk praktische of verse producten als havervlokken en hopjesvla. Vaak zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Oostwinkel vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Oostwinkel? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn allerlei thuismaaltijden die in lijn zijn met uw wensen voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Kippenbout Groentenkrans Met Puree of Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Lievegem. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oostwinkel voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt wordt gevormd door zaken als de aanbieder, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot kunt u al bestellen vanaf €5,45.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Vegetarische balletjes in satésaus, bami goreng wordt al bezorgd vanaf €6,2.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Thukpa, een stukje fruit en iets lichts zoals Dame blanche ijs als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Lievegem voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Macaroni
 • Penne, champignonragout, broccoli
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Kip tikka massala, basmatirijst
 • Tagliatelle, kip, paddestoelen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oostwinkel bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast welk type ouderenmaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk beschikbare maaltijddiensten en selecteer er een. Controleer goed het type maaltijden, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de dienstverleners bieden een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle services.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kunt u overzichtelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk kan dit telefonisch, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De maaltijden voor senioren worden veelal aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment van zo’n 20 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 100+ vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje kiest u voor één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste dienstverleners voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Drumstick met kippenjus, tutti frutti en gekruide aardappeltjes of Varkensslavink met vleesjus, gekookte aardappelen, sperziebonen. Handig, want zo kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden vaak door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of beperkten eten volgens een strikt dieet. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan glutenvrij, natriumarm, zoutarm, lactosevrij of misschien koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Oostwinkel. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit