Maaltijdservice Lobbes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lobbes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Lobbes? Door middel van www.maaltijdbutler.be vergelijkt u supersnel alle leveranciers in uw regio! Warme gerechten, of vriesverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €5,55 per persoon. Genieten van Lekkerbekje met vegetarische jus, gekookte aardappelen, sperziebonen en Kippenbout à la bonne femme? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Lobbes ontvangt u voedzame maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteLobbes
ErvaringGoed, vers en lekker
Postcode6540
Prijs per maaltijd€6,51
Meest gekozen maaltijdRundersaucijs in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Lobbes

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Lobbes. Neem landelijke leveranciers als 15Gram en/of Cora. Maar ook lokaal kunt u terecht bij prima partijen en slagerijen. Elke organisatie heeft zo een “eigen” aanbod en voorwaarden. Middels www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de leveranciers snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat aangenamer. Twijfelt u nog? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen als bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Lobbes? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel traiteurs voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lobbes. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Vaak verzorgd door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel organisaties voorzien in een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier bestelt u zonder moeite de supermarktartikelen als hagelslag en krentenbrood. In de regel kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Lobbes vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Lobbes? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit een groot aantal mogelijkheden die aansluiten bij uw eisen en eetpatroon. Wat dacht u van Spaghetti Bolognese Kaas of Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij? Op deze pagina ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Lobbes. Bestel eerst eens een proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs complete bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lobbes voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt hangt af van zaken als de organisatie, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Kippenbout Met Appelmoes En Puree is er al voor €6,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot is verkrijgbaar vanaf €5,35.
 • Een warme daghap voor senioren als Hutspot met hachee kan je kopen vanaf €6,7.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Roomsoep, een extra salade en voor de volledigheid een Tartufo achteraf. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Lobbes voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Beste bereide maaltijden

 • Stamppot spruitjes met chorizo
 • Schelvis in Dijon-mosterdsaus
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Gegrilde groentenmix in saus
 • Babi pangang, rijstfantasie

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lobbes aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor type seniorenmaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de professionele maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire aanbieders bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kunt u dagelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls doet u dat per telefoon, via een menulijst, of online. De gerechten worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 25 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 75 – 125 vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdservices werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsMacaronischotel bolognese en Kip satésaus, Tjaptjoy en witte rijst. Hiermee ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat men deze ook zelf besteld heeft. Middels een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden vaak door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van 2 wekelijks. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding bevordert een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over zoutarm, gemalen, natriumarm, lactosevrij en ook vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Lobbes. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente