Maaltijdservice Chimay

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Chimay voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Chimay? Door middel van onze tool doorzoekt u moeiteloos alle organisaties die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een thuismaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €5,50. Ouderwets genieten van Jumping Jack Salmon of Pasta/tonijnschotel? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Chimay geniet u van voedzame gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteChimay
Waarom bestellen?Houd me fit en vitaal
Postcode6460
Gemiddelde prijs€6,47
Populaire maaltijdKipvink in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Chimay

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Chimay. Denk dan aan populaire services als 15Gram of Traiteur Goossens. Maar ook lokaal zien we verscheidene leveranciers en restaurants. Iedere partij heeft zo zijn eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van maaltijdbutler.be kan u de firma’s gemakkelijk op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor wat aangenamer. Moeite met kiezen? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Chimay? Er is gelukkig een alternatief. Legio traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Vol van smaak
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Chimay. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. In de regel op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties hebben ook een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee bestelt men moeiteloos nuttige boodschappen zoals snijworst en desembrood rogge. Dikwijls zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Chimay vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Chimay? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn een hoop mogelijkheden die overeenstemmen met uw eisen en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree of Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie? Aan de hand van deze website treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Chimay. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en weinig zout uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Chimay voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief hangt af van zaken als de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel wordt al bezorgd vanaf €5,1.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas wordt al bezorgd vanaf €4,85.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Rundergehaktbal, bloemkool met saus en gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €7.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Rozenbottelsoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Soesje om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Chimay voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Witlofschotel met ham en kaas
 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Linzensoep met bleekselderij
 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Stamppot koolraap met appel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Chimay aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor soort bezorgmaaltijd klopt met uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk beschikbare maaltijdservices en kies er een. Kijk goed na het assortiment, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele verstrekkers hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u gelijk nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dat door even te bellen, met behulp van de menukaart, of online. De gerechten worden in de regel geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met circa 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel services werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Ossestaartsoep en Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes. Hiermee zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u een bestelling heeft doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Veel senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld lactosevrij, glutenvrij, gemalen, zoutarm en ook vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Chimay. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente