Maaltijdservice Sivry-Rance

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sivry-Rance voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Sivry-Rance? Via de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u overzichtelijk alle bezorgers in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een bezorgmaaltijd die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €5,20 per maaltijd. Genieten van Broccolisoep of Pasta Venetia? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Sivry-Rance smult u weer van vers bereidde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteSivry-Rance
ErvaringAlsof het zelf bereid is
Postcode6470
Gemiddelde prijs€6,48
Meest gekozen maaltijdSlavink in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Sivry-Rance

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Sivry-Rance. Denk aan interessante organisaties als Dienstenthuis.be en/of Home Cuisine. Ook in de gemeente zelf zijn er tal van organisaties en slagerijen. Iedere aanbieder levert zijn eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via maaltijdbutler.be kan u de leveranciers rustig op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen zoals lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Sivry-Rance? Er is een oplossing! Veel traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sivry-Rance. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Normaal geregeld via een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere services hanteren ook een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee haalt men moeiteloos belangrijke boodschappen als appelsap en ontbijtkoek. In algemene zin gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Sivry-Rance vergelijken

Liefhebber van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Sivry-Rance? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit meerdere thuismaaltijden die matchen met uw wensenlijstje en eventuele dieet. Zelf maaltijden online bestellen als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree en Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal? Hieronder ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Sivry-Rance. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox de lekkerste bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sivry-Rance voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt heeft te maken met bijvoorbeeld de aanbieder, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Bloemkoolsoep is er al vanaf €6,25.
 • Een vriesverse maaltijd als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin kunt u al bestellen vanaf €4,05.
 • Een warme dagschotel als Varkenssaucijs in jus kunt u al bestellen vanaf €6,05.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Consommé, een stukje fruit en om het compleet te maken Bananenvla na. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Sivry-Rance voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Rundergehaktballetjes in saus
 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Gehakt, prei, aardappelpuree
 • Stamppot spitskool met kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sivry-Rance aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst wat voor soort seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de beschikbare leveranciers en kies een geschikte. Let goed op het aanbod, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende maaltijd-verzorgers verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kan men probleemloos een nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker doet u dit door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De maaltijden voor ouderen worden doorgaans geleverd door een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met plusminus 15 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdservices voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Kipfilet met jus, rodekool en aardappelpuree of Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen rode kool met appel. Zodoende kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding draagt bij aan uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse bejaarden of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft zoutarm, natriumarm, glutenvrij, gemalen of vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Sivry-Rance. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente