Maaltijdservice Zeveneken

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zeveneken voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Zeveneken? Geholpen door www.maaltijdbutler.be vergelijkt u moeiteloos alle bedrijven die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een dagvers maaltijd die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €4,70 per gerecht. Aan tafel voor Macaronischotel bolognese of Asperge beenhamschotel met kip? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Zeveneken beschikt u over verse maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteLochristi
BeoordelingLekker en persoonlijk
Postcode9080
Gemiddelde menuprijs€6,1
Vaak gekozen maaltijdGebakken rijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Zeveneken

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Zeveneken. Denk dan aan veel gekozen leveranciers als Prego of Ekomenu. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij allerlei instanties en restaurants. Iedere partij wordt bestempeld door een eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van onze vergelijker kunt u de services overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren als o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Zeveneken? Geen probleem! Steeds meer traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Hierna wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijke smaak en beleving
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zeveneken. Vaak toegepast door bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel verzorgd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

De meeste bedrijven hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende bestelt men zonder moeite nuttige boodschappen zoals appelsap en vanillevla. Niet zelden gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Zeveneken vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Zeveneken? Of heeft u liever vers bereidde koelverse maaltijden? Of zoekt u een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit vele type aanbieders die voldoen aan uw situatie en voedingsadvies. Denk maar aan Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree of Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard.? Hieronder ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Lochristi. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan gezonde bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zeveneken voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door onderdelen als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Kippenbout Met Appelmoes En Puree is beschikbaar vanaf €5,85.
 • Een vriesverse maaltijd als Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €5,15.
 • Een warme dagschotel als Slavink in uienjus is beschikbaar vanaf €7.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Kreeftensoep, extra groenten en een toetje als Karnemelkse bloempap achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Lochristi voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Rundvlees in tijmsaus
 • Venkelsoep met dille
 • Aspergesoep met zalm
 • Verse waldorfsalade
 • Verse worst in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zeveneken aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast wat voor type kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de populaire maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de maaltijd-verzorgers geven een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men wekelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dit per telefoon, via de papieren bestellijst of via de iPad. De maaltijden voor thuis worden meestal geleverd door een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 80+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje kiest u voor een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle services werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Spinazie a la creme of Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel. Handig, want zo zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden meestal door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Vriesvers: om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan zoutarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij of juist koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Zeveneken. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit