Maaltijdservice Zwijnaarde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zwijnaarde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Zwijnaarde? Aan de hand van deze pagina treft u overzichtelijk alle firma’s die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of vriesverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €3,50 per gerecht. Aan tafel voor Wokgroenten teriyaki of Hutsepot Met Rookworst En Spek? Maar lukt zelf koken niet meer? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Zwijnaarde geniet u van vers bereidde maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteGent
ReactieGeen kunstmatige toevoegingen
Postcode9052
Prijs per gerecht€6,06
Meest gekozen maaltijdRunderbouillon

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Zwijnaarde

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Zwijnaarde. Bijvoorbeeld interessante bedrijven als Viangro of Lidl. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij prima instellingen en speciale eetpunten. Elke service wordt bestempeld door een eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van deze website kan u daardoor de leveranciers probleemloos op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er menu-voorkeuren als bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Zwijnaarde? Ook dan bent u welkom! Veel traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven smaak en vitamines ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Kleine en grote porties
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zwijnaarde. Een uitkomst voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

De meeste leveranciers hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Daarmee koop u gelijk belangrijke boodschappen als toiletpapier en runderrookvlees. Normaal zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Zwijnaarde vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Zwijnaarde? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn meerdere bezorgmaaltijden die aansluiten bij uw situatie en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen of Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree? Hieronder ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Gent. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen verse bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten proeven. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zwijnaarde voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs wordt samengesteld door zaken als de aanbieder, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Gehaktschotel Met Worteltjes bestelt u vanaf €4,85.
 • Vriesverse maaltijd als Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel vindt u vaak al vanaf €5,3.
 • Een daghap aan huis als Doperwtenpuree is beschikbaar vanaf €5,9.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bosintang, een stukje fruit en iets lichts zoals Advokaat ijs als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Gent voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Gebonden tomatensoep
 • Stoofpotje rundvlees
 • Kip Andorra schotel
 • Andijvie a la creme
 • Gebakken kibbeling

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zwijnaarde aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst wat voor categorie seniorenmaaltijd matcht met uw wensen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk professionele leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste dienstverleners hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u gelijk nog een bestelling doen. Vaak doet u dat door even te bellen, via een menulijst, of met de computer. Uw bestelling wordt veelal geleverd aan huis door een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 30 maaltijden. Als we het hebben over diepvries is het assortiment beperkt tot 70 – 150 vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Zalmfilet in roomsaus of Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst. Zo krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De verse maaltijden worden meestal door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan lactosevrij, natriumarm, gemalen, glutenvrij of misschien eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Zwijnaarde. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit