Maaltijdservice Heusden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Heusden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Heusden? D.m.v. maaltijdbutler.be bekijkt u gemakkelijk alle leveranciers in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €3,60 per persoon. Smullen van Zalm met bieslooksaus, snijbonen en gekookte aardappelen of Kapucijners met amandel en dragon. Bladspinazie. Gekookte aardappelen? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Heusden smult u weer van smaakvolle gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteDestelbergen
BeoordelingSpeciaal voor ouderen
Postcode9070
Prijs per gerecht€6,07
Vaak gekozen maaltijdAspergesoep vg

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Heusden

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Heusden. Denk dan aan veel gekozen services als Ekomenu of Prego. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich prima organisaties en slagerijen. Iedere partij wordt bestempeld door een eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door maaltijdbutler.be kan u de bezorgers overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen zoals zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Heusden? Er is een oplossing! Nogal wat traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Vol van smaak
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Heusden. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s hebben ook een praktische boodschappendienst voor senioren. Zodoende haalt men probleemloos verse of handige boodschappen als appels of volle melk. Normaliter kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Heusden vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Heusden? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn veel verschillende opties die overeenstemmen met uw wensen voedingspatroon. Denk maar aan Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie of Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij? Via onze vergelijker vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Destelbergen. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met veel groenten en weinig vet proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Heusden voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door zaken als de leverancier, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree wordt al bezorgd vanaf €4,55.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Spaghetti Carbonara bestelt u vanaf €3,65.
 • Een warme dagschotel als Zalm in dillesaus is beschikbaar vanaf €5,55.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Consommé, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Appeltaart na. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Destelbergen voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Gebonden goulashsoep
 • Kipfilet in roomsaus
 • Jumping Jack Salmon
 • Gebakken aardappels
 • Gebakken krieltjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Heusden regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast wat voor categorie bezorgmaaltijd matcht met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de populaire bezorgservices en kies er een. Bekijk met name het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste aanbieders stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u overzichtelijk een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders kan dit via de telefoon, via een menulijst, of met de tablet. De menu’s worden in de regel tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 70+ blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel leveranciers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen of Kip kerrie ananas met aardappel en mexicomix. Zo krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan natriumarm, lactosevrij, zoutarm, gemalen of juist vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Heusden. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit