Maaltijdservice Beervelde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Beervelde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Beervelde? D.m.v. onze tool achterhaalt u gemakkelijk alle services die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,20 p.p. Flink uitpakken met Halskarbonade met mosterdjus en rode bieten, gekookte aardappelen of Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus met een Italiaanse rijstschotel? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijddienst in Beervelde profiteert u van vers bereidde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteLochristi
ErvaringUniek voor senioren
Postcode9080
Gemiddelde prijs€6,08
Maaltijd-topperMinestronesoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Beervelde

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Beervelde. Bijvoorbeeld belangrijke partijen als Yumbel of Home Cuisine. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich allerlei initiatieven en restaurants. Elke service hanteert een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij www.maaltijdbutler.be kunt u dus de bedrijven snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er dieetwensen als kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Beervelde? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Beervelde. Een redding voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Zo krijgt men gelijk broodnodige boodschappen als snoeptomaatjes en chocolade vla. Doorgaans gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Beervelde vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Beervelde? Of prefereert u vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit velerlei leveranciers die aansluiten bij uw omstandigheden en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel of Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen? Aan de hand van deze website vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Lochristi. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Beervelde voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van aspecten als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje wordt al bezorgd vanaf €4,7.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree wordt al bezorgd vanaf €4,85.
 • Een warme daghap voor senioren als Gebakken kibbeling kunt u al bestellen vanaf €6,15.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Gazpacho, extra groenten en om het compleet te maken Haagse bluf om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Lochristi voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Bami, quorn, satésaus
 • Kip in zoetzure saus
 • Pannenkoekenschotel
 • Boerengehaktschotel
 • Gepofte aardappels

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Beervelde bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst welk soort bezorgmaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de populaire maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Check vooral de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote services hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u dagelijks nog een bestelling doen. Vaak kan dat via de telefoon, met behulp van de menukaart, of via de website. Het eten wordt altijd geleverd door een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met circa 25 gerechten. Spreken we over diepvries, dan hebt u de keuze uit 90+ blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet en Kipschnitzel met boontjes en satesaus. Zo ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de menulijsten kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Bij vriesvers: elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan gemalen, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij of wellicht veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Beervelde. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit