Maaltijdservice Eisden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Eisden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Eisden? Middels www.maaltijdbutler.be achterhaalt u moeiteloos alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €4,45 per persoon. Flink uitpakken met Koolvis, broccoli, kruidenpuree of Wisselmenu Asperge Brabanconne? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Eisden beschikt u over voedzame maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLimburg
GemeenteMaasmechelen
BeoordelingProefbox met maaltijden
Postcode3630
Gemiddelde kosten€6,72
Vaak bestelde maaltijdRundvlees in tijmsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Eisden

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Eisden. Denk aan populaire bedrijven als Home Cuisine en 0. Ook binnen de gemeente zien we verscheidene organisaties en sociale voorzieningen. Elke service onderscheidt zich door een heel eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de bezorgdiensten op uw gemak op een rijtje zetten. Het selecteren van een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat aangenamer. Eerst eens proberen? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren zoals onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Eisden? Ook dan bent u welkom! Veel traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Eisden. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Normaal verzorgd door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse organisaties hanteren ook een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee bestelt u eenvoudig nuttige boodschappen zoals chocopasta of havermoutpap. Niet zelden kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Eisden vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Eisden? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit meerdere thuismaaltijden die matchen met uw eisen en menu voorkeuren. Wat te denken van Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli of Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree? Aan de hand van deze website achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Maasmechelen. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs de lekkerste bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout uitproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Eisden voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van aspecten als de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Blinde Vink Puree Met Prei bestelt u vanaf €5,7.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal kan je kopen vanaf €5,45.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Couscous, kip, mergueze worst bestelt u vanaf €6,75.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Kippensoep, een extra salade en om het compleet te maken Oranjevla om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Maasmechelen voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Pannekoeken met een gebakken ei
 • Kipragout met Parijse wortelen
 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Runderlapje in champignonsaus
 • Lekkerbekje met sperziebonen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Eisden regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast wat voor type kant-en-klaar maaltijd klopt met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk meest gekozen maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Controleer goed het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste maaltijd-verzorgers hebben een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kunt u elke dag een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak doet u dat per telefoon, door de menukaart in te vullen, of via internet. De menu’s worden doorgaans aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 30 gerechten. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 70 – 150 vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsVarkensvlees in satésaus met nasi goreng en Slavink in jus. Daardoor krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: wekelijks. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd vormt het fundament van een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Veel senioren of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over lactosevrij, gemalen, zoutarm, glutenvrij en ook vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Eisden. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit