Maaltijdservice Leut

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Leut voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Leut? Aan de hand van deze website ontdekt u moeiteloos alle bezorgers die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een bezorgmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Nu al voor €3,65 per persoon. Ouderwets genieten van Pasta kip madras of Pastaschotel? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Leut smult u weer van smaakvolle maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLimburg
GemeenteMaasmechelen
ErvaringAantrekkelijke prijzen
Postcode3630
Prijs per gerecht€6,73
Vaak gekozen maaltijdStukjes rundvlees in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Leut

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Leut. U kunt denken aan interessante aanbieders als Viangro of Delimeal. Maar ook in de buurt bestaan er tal van organisaties en speciale eetpunten. Ieder bedrijf wordt bestempeld door zijn eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van onze vergelijker kan u daardoor de bedrijven op uw gemak met elkaar vergelijken. Het selecteren van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen als o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Leut? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Daarna wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Leut. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls verzorgd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor senioren. Zo krijgt men moeiteloos nuttige boodschappen zoals kipfilet of koffieroomcups. Dikwijls gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Leut vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Leut? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden een hoop maaltijdservices die matchen met uw situatie en diëten/allergieën. Wat dacht u van Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje of Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree? Hieronder vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Maasmechelen. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling de lekkerste bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelentesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Leut voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door bijvoorbeeld de leverancier, het type gerecht en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen vindt u vaak al vanaf €5,9.
 • Diepvriesmaaltijd als Hutsepot Met Rookworst En Spek is verkrijgbaar vanaf €5,5.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Gestoofde spitskool kunt u al bestellen vanaf €6,5.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Vermicellisoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Aardbeien om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Maasmechelen voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Viergroentenstamppot, gehaktbal
 • Zalmfilet in zoete mosterdsaus
 • Stamppot spruitjes met chorizo
 • Schelvis in Dijon-mosterdsaus
 • Gegrilde groentenmix in saus

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Leut bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na wat voor type seniorenmaaltijd past bij uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk professionele maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Kijk goed na het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kunt u dagelijks opnieuw bestellen. Doorgaans kan dit per telefoon, door de menukaart in te vullen, of online. Uw bestelling wordt veelal bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst met circa 30 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 70+ vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdservices hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsAardappelpartjes rozemarijn en Zalm in dillesaus. Hiermee ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de menulijsten kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: elke week. Bij vriesvers: elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding heeft invloed op uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, gemalen en ook koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Leut. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit