Maaltijdservice Mechelen-Aan-De-Maas

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mechelen-Aan-De-Maas voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Mechelen-Aan-De-Maas? Met behulp van onze tool achterhaalt u probleemloos alle organisaties die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of een vriesverse gerecht die nog even in de microgolf moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €3,90. Genieten van Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen of Omelet met tomatensaus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Mechelen-Aan-De-Maas hebt u toegang tot vers bereidde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLimburg
GemeenteMaasmechelen
ReactieLage prijs per maaltijd
Postcode3630
Gemiddelde menuprijs€6,74
Meest gekozen maaltijdDraadjesvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Mechelen-Aan-De-Maas

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Mechelen-Aan-De-Maas. Neem bijv. interessante organisaties als 15Gram en/of Marley Spoon. Maar ook lokaal kunt u terecht bij verscheidene initiatieven en zorginstellingen. Ieder bedrijf levert een eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij onze tool kan u daarom de bezorgdiensten eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van voorkeuren zoals bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Mechelen-Aan-De-Maas? Er is gelukkig een alternatief. Nogal wat cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mechelen-Aan-De-Maas. Een uitkomst voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse aanbieders hanteren ook een extra boodschappendienst voor bejaarden. Zo bestelt men zonder moeite broodnodige boodschappen als abrikozenjam of leverkaas. Normaliter zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Mechelen-Aan-De-Maas vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Mechelen-Aan-De-Maas? Of prefereert u vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit veel verschillende opties die voldoen aan uw gesteldheid en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree of Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree? Onderstaand ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Maasmechelen. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs verse bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mechelen-Aan-De-Maas voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs wordt gevormd door factoren als het bedrijf, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €5,9.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei kan je kopen vanaf €4,35.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Heldere kippensoep bestelt u vanaf €5,65.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Champignonsoep, een extra salade en om het compleet te maken Dame blanche mousse om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Maasmechelen voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Kip tikka massala, basmatirijst
 • Vegetarische balletjes in saus
 • Tagliatelle, kip, paddestoelen
 • Pannenkoeken met appelvulling
 • Eendenvlees in zoetzure saus

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mechelen-Aan-De-Maas bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor soort opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk professionele maaltijddiensten en selecteer er een. Let goed op het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele verstrekkers bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde services.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u direct nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dit via telefoon, via de papieren bestellijst of via de website. De maaltijden voor senioren worden niet zelden bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 15 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke aanbieders hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsVegetarische balletjes in satésaus, bami goreng en Minestronesoep. Daardoor zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u deze besteld heeft. Via een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Vriesvers: elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of invaliden eten volgens een strikt dieet. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met zoutarm, gemalen, glutenvrij, natriumarm of juist vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Mechelen-Aan-De-Maas. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit