Maaltijdservice Hoboken

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hoboken voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Hoboken? Aan de hand van maaltijdbutler.be bekijkt u supersnel alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een kant-en-klaar maaltijd die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,75 per gerecht. Smullen van Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen of Visburger met groenten? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Hoboken hebt u toegang tot ambachtelijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteAntwerpen
RecensieOok voorgerecht en toetje
Postcode2660
Prijs per maaltijd€6,18
Populaire maaltijdHamburger, ui en champignons

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Hoboken

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Hoboken. We hebben het over populaire bezorgers als 15Gram en Vlotter. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich prima organisaties en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder levert z’n eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels www.maaltijdbutler.be kunt u dus de bezorgdiensten probleemloos met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde voorkeuren zoals o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Hoboken? Er is een oplossing! Een aanzienlijk deel van de cateraars en traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven structuur en smaak gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hoboken. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers hebben ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Op die manier bestelt men zonder moeite verse of handige boodschappen als rijstepap of keukenpapier. In de regel gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Hoboken vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Hoboken? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit velerlei soorten maaltijden die voldoen aan uw gesteldheid en eventuele dieet. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree of Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen? Aan de hand van deze website ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Antwerpen. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en weinig zout beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hoboken voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd hangt af van elementen als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie is er al voor €5,65.
 • Vriesverse maaltijd als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel wordt al bezorgd vanaf €5,3.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree wordt al bezorgd vanaf €6,25.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Linzensoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Vlaflip om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Antwerpen voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Populaire bereide maaltijden

 • Reepjes kalkoenvlees in saus
 • Lamsvlees in rozemarijnsaus
 • Hutspot, gesneden rundvlees
 • Braadworst in barbecuesaus
 • Tomatensoep met balletjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hoboken aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst welk soort ouderenmaaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangesloten aanbieders en geef de voorkeur door. Check vooral het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote dienstverleners stunten met een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kan men dagelijks nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dat via de telefoon, met behulp van de menukaart, of met de tablet. Het eten wordt vaak tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met gemiddeld 20 maaltijden. Bij diepvries hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste menu’s. Bij tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel leveranciers bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Gehaktballetjes in satésaus, gebakken aardappelen, sperziebonen of Gekruide speklap. Daardoor ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De seniorenmaaltijden worden vaak door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat elke week. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten bevordert een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft natriumarm, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij of misschien eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Hoboken. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit