Maaltijdservice Berchem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Berchem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Berchem? Via www.maaltijdbutler.be ontdekt u overzichtelijk alle bezorgers die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of kant-en-klaar maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,45. Ouderwets genieten van Spaghetti bolognese en Visfilet, worteltjes doperwten mix en aardappelpuree? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Berchem beschikt u over voedzame maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieAntwerpen
GemeenteAntwerpen
ReactieOok dieetmaaltijden
Postcode2600
Gemiddelde menuprijs€6,16
Meest gekozen maaltijdRode kool met gehakt schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Berchem

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Berchem. Bijvoorbeeld populaire aanbieders als HelloFresh en Vlotter. Ook binnen de gemeente zijn er allerlei aanbieders en speciale eetpunten. Elke partij biedt een eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van deze pagina kan u daardoor de bezorgdiensten overzichtelijk naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren zoals o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Berchem? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Berchem. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen georganiseerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven beschikken over een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee krijgt u eenvoudig broodnodige boodschappen als koffiemelk of rauwe ham. Normaal kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Berchem vergelijken

Incidenteel eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Berchem? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden velerlei thuismaaltijden die matchen met uw omstandigheden en eetpatroon. U kunt denken aan Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie of Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree? Op deze pagina vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio Antwerpen. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Berchem voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend hangt af van factoren als de maaltijdservice, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli vindt u vaak al vanaf €6,15.
 • Diepvriesmaaltijd als Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus bestelt u vanaf €4,25.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel kunt u al laten bezorgen vanaf €7,1.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Chinese tomatensoep, iets te drinken en om het compleet te maken Appeltaart als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Antwerpen voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Jonge kabeljauw in roomsaus
 • Stamppot koolraap met appel
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Groentesoep met balletjes

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Berchem aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst welk soort kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdservices en maak een keuze. Check vooral het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote services hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u supersnel een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen kan dit per telefoon, via de papieren bestellijst of met de tablet. De maaltijden worden vaak thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 30 menu’s. Bij diepvries hebt u de keuze uit 90+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Slavink in jus of Varkensschnitzel, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes. Zodoende krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u deze besteld heeft. Via de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden vaak door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een verse maaltijd heeft invloed op een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Sommige senioren of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan natriumarm, gemalen, zoutarm, glutenvrij of juist koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Berchem. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit