Maaltijdservice Malderen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Malderen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Malderen? Door gebruik te maken van onze vergelijker ontdekt u overzichtelijk alle aanbieders die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of dagverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €5,50 per maaltijd. Ouderwets genieten van Babi pangang met witte rijst en groenten of Paëlla? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Malderen ontvangt u de lekkerste gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteLonderzeel
RecensieBespaart me veel tijd
Postcode1840
Maaltijd prijs€6,43
Vaak bestelde maaltijdTomatensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Malderen

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Malderen. Neem landelijke partijen als Viangro of Foodbag. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor interessante instanties en vrijwilligersorganisaties. Iedere leverancier onderscheidt zich door een eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van onze vergelijker kunt u de bezorgdiensten eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren als o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Malderen? Ook dan bent u welkom! Erg veel cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Hierna worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Malderen. Vaak toegepast door bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste leveranciers beschikken over een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee krijgt men zonder moeite verse of handige boodschappen als allesreiniger en salades. Veelal gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Malderen vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Malderen? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn relatief veel type aanbieders die kloppen met uw gesteldheid en eventuele dieet. Denk maar aan Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree of Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes? Onderstaand vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Londerzeel. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenproeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Malderen voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend hangt af van elementen als het bedrijf, de mate van versheid, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree is er al voor €4,75.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne is er al voor €5,5.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Hutsepot Met Rookworst En Spek is beschikbaar vanaf €7,25.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Avocadosoep, iets te drinken en iets lichts zoals Dame blanche mousse achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Londerzeel voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Gekruide krieltjes
 • Sukadelapje in jus
 • Bami babi pangang
 • Lamsvlees in saus
 • Rundvlees in jus

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Malderen regelen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na welke vorm van een thuismaaltijd klopt met uw wensen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de aangeraden maaltijddiensten en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende verstrekkers hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans kan dat telefonisch, met behulp van de menukaart, of via internet. De maaltijden worden steeds vaker tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 20 maaltijden. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle services voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Procureurlapje met groenten of Penne, champignonragout, broccoli. Handig, want zo kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan lactosevrij, gemalen, natriumarm, glutenvrij of veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Malderen. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit