Maaltijdservice Meise

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Meise voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Meise? Door middel van www.maaltijdbutler.be treft u overzichtelijk alle leveranciers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of dagverse gerechten die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Nu al voor €5,55 per persoon. Genieten van Kippenbout Met Appelmoes En Puree of Hamburger met barbecuesaus, grove appelcompote met rozijnen en gebakken aardappelblokjes? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Meise geniet u van heerlijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteMeise
ErvaringZoutarme gerechten
Postcode1860
Gemiddelde prijs€5,67
Maaltijd-topperKip tandoori

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Meise

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Meise. Denk aan grote aanbieders als Home Cuisine of Wink. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich uitstekende instellingen en speciale eetpunten. Elke organisatie onderscheidt zich door een eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van onze vergelijker kan u de services eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde voorkeuren zoals bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Meise? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Erg veel traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Daarna wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Vers van het land
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Meise. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel bedrijven faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor ouderen. Zodoende krijgt u direct broodnodige boodschappen als tomaten of havermout. Vaak zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Meise vergelijken

Af en toe profiteren van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Meise? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn talloze opwarmmaaltijden die voldoen aan uw gesteldheid en eventuele dieet. Wat te denken van Dieet Kippenworst Spinazie Puree of Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel? Onderstaand achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Meise. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders kan men voor aantrekkelijke prijzen gezonde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Meise voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door factoren als de leverancier, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree bestelt u vanaf €5,75.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree kunt u al bestellen vanaf €3,95.
 • Een thuisbezorgde daghap als Gekookte aardappels wordt al bezorgd vanaf €6,8.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Linzensoep, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Sundae om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Meise voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Hutspot, hachee
 • Minestronesoep
 • Kervelroomsoep
 • Kreeftensoep
 • Nasi goreng

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Meise aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst welke vorm van een thuismaaltijd in lijn is met uw situatie. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk aangeraden bezorgservices en selecteer er een. Controleer goed het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de leveranciers hebben een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kan men zonder moeite een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans kan dat via de telefoon, via de papieren bestellijst of met de computer. De seniorenmaaltijden worden dikwijls thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst van zo’n 15 menu’s. Als we het hebben over diepvries is er een keus te maken uit 70 – 150 vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er vaak één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Kipschnitzel met boontjes en satesaus of Nasi Indisch rundvlees. Hiermee zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan lactosevrij, zoutarm, natriumarm, gemalen en ook vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Meise. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente