Maaltijdservice Merbes-Sainte-Marie

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Merbes-Sainte-Marie voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Merbes-Sainte-Marie? Via deze website ontdekt u eenvoudig alle services in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een kant-en-klaar maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €4,10 per maal. Ouderwets genieten van Kalkoen in licht romige champignonsaus, broccoli en rösti rondjes of Hamlapje in jus? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Merbes-Sainte-Marie beschikt u over vers bereidde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteMerbes-Le-Château
ErvaringGemakkelijk bestellen
Postcode6567
Gemiddelde menuprijs€5,26
Meest gekozen maaltijdGebakken witvis

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Merbes-Sainte-Marie

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Merbes-Sainte-Marie. Neem bijv. veel gekozen partijen als Meal-Story of Marley Spoon. Echter, ook heel lokaal ontstaan er verschillende initiatieven en wijkrestaurants. Elke service onderscheidt zich door z’n eigen aanbod en voorwaarden. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kan u de aanbieders rustig naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde voorkeuren zoals bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Merbes-Sainte-Marie? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Steeds meer traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Merbes-Sainte-Marie. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

De meeste bezorgers hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor ouderen. In dat geval bestelt u gelijk nuttige boodschappen zoals melk en desem naturel. Vaak gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Merbes-Sainte-Marie vergelijken

Houdt u van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Merbes-Sainte-Marie? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn een hoop menu’s die overeenstemmen met uw eisen en mogelijke diëten. Genieten van de lekkerste gerechten als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel of Dieet Gentse Waterzooi? Op deze pagina bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Merbes-Le-Château. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Merbes-Sainte-Marie voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door elementen als het bedrijf, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel is er al voor €4,3.
 • Een daghap aan huis als Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree is er al vanaf €6,25.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Gamjatang, een extra salade en voor de volledigheid een Baba au rhum om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Merbes-Le-Château voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Gebonden kerrie-champignonsoep
 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Gehaktschijf met appelcompote
 • Reepjes kalkoenvlees in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Merbes-Sainte-Marie bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na welk soort maaltijdservice in lijn is met uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangesloten maaltijdservices en maak een keuze. Check vooral het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers hebben een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u eenvoudignog een bestelling doen. Gewoonlijk doet u dat door even te bellen, met behulp van de menukaart, of online. De gerechten worden steeds vaker bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 25 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste menu’s. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle services werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Daging rendang. Atjar tjampoer. Bami goreng en Rundergehaktbal met hopjesjus. Blauwe bliksem met peer. Zodoende zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u deze besteld heeft. Met behulp van de menulijsten kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan een goede balans en energie. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Veel senioren of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft glutenvrij, lactosevrij, natriumarm, zoutarm of juist vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Merbes-Sainte-Marie. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit