Maaltijdservice Fontaine-Valmont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Fontaine-Valmont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Fontaine-Valmont? Via de maaltijdservice-vergelijker treft u moeiteloos alle bezorgers die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of diepvriesmaaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,90 p.p. Ouderwets genieten van Hollandse hachee of Erwtensoep met rookworst? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Fontaine-Valmont profiteert u van heerlijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteMerbes-Le-Château
ReactieInteressant proefpakket
Postcode6567
Prijs per gerecht€5,24
Vaak bestelde maaltijdRabarbercompote

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Fontaine-Valmont

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Fontaine-Valmont. Denk dan aan belangrijke partijen als Delimeal en/of 0. Ook in deze plaats zelf bestaan er verschillende partijen en restaurants. Elke service wordt bestempeld door z’n eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kan u de bezorgers probleemloos naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat aangenamer. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen als onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Fontaine-Valmont? Dat hoeft niet erg te zijn! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Fontaine-Valmont. Perfect voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Vaak georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal firma’s beschikken over een speciale boodschappendienst voor ouderen. Hiermee krijgt u probleemloos praktische of verse producten als afbak kaas mais broodjes en oploskoffie. Niet zelden zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Fontaine-Valmont vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Fontaine-Valmont? Of zoekt u echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit verscheidene thuismaaltijden die overeenstemmen met uw eisen en diëten/allergieën. Wat te denken van Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. en Tomatensoep Met Balletjes? Onderstaand bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Merbes-Le-Château. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan verse bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Fontaine-Valmont voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend hangt af van o.a. de leverancier, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree is verkrijgbaar vanaf €5,1.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel is beschikbaar vanaf €4,15.
 • Een warme dagschotel als Gehaktballen in uienjus wordt al bezorgd vanaf €6,75.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Ciorbă, extra groenten en iets fris zoals Rijstebrij na. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Merbes-Le-Château voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Rundvlees met gegrilde groente
 • Witlofschotel met ham en kaas
 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Nasi goreng, quorn, satésaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Fontaine-Valmont bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na welk type thuismaaltijd klopt met uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdservices en geef de voorkeur door. Controleer goed het aanbod, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele maaltijd-verzorgers geven een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kan men direct opnieuw bestellen. Doorgaans kan dit per telefoon, via de papieren bestellijst of via de iPad. De (warme) maaltijden wordt in algemene zin geleverd aan huis door een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met om en nabij de 30 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 100+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdservices hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Kip korma, rijstmix of Rundersaucijs met jus, bruine bonen met spek en aardappelpuree. Zodoende zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden vaak door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment wekelijks. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd is van belang voor uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Veel ouderen of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm of misschien koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Fontaine-Valmont. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit