Maaltijdservice Merbes-Le-Château

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Merbes-Le-Château voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Merbes-Le-Château? Aan de hand van deze pagina achterhaalt u overzichtelijk alle services in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of een thuismaaltijd die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €5,50 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kalkoenbiefstukjes met jus, appel-mango compote en gekookte aardappelen of Reepjes varkensvlees in jus? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Merbes-Le-Château geniet u van vers bereidde gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteMerbes-Le-Château
ErvaringModerne hoogwaardige keuken
Postcode6567
Gemiddelde kosten€6,53
Maaltijd-topperGehakt in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Merbes-Le-Château

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Merbes-Le-Château. Neem landelijke partijen als Smartmat of Cora. Maar ook lokaal ontstaan er verschillende instanties en slagerijen. Elke leverancier biedt z’n eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. deze website kan u de leveranciers op uw gemak met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er speciale voorkeuren zoals onder andere kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Merbes-Le-Château? Er is een oplossing! Opvallend veel traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Hierna worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Merbes-Le-Château. Een prima oplossing voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse bedrijven bieden ook een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende haalt men gelijk broodnodige boodschappen als vanillevla en hagelslag. Normaal kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Merbes-Le-Château vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Merbes-Le-Château? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit vele opwarmmaaltijden die kloppen met uw omstandigheden en diëten/allergieën. Neem nu Spaghetti Bolognese Kaas of Spaghetti Bolognese Kaas? Aan de hand van deze website achterhaalt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Merbes-Le-Château. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig uitstekende bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Merbes-Le-Château voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met zaken als de aanbieder, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje is beschikbaar vanaf €6,2.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen vindt u vaak al vanaf €4,45.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gegrilde kippenbout, groentemix, aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,95.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Phở, een extra salade en iets lichts zoals Zabaglione om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Merbes-Le-Château voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Alaska-koolvis in mosterdsaus
 • Spareribs met patat en salade
 • Varkenshaas boontjes schotel
 • Procureurlapje met groenten

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Merbes-Le-Château bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst wat voor opwarmmaaltijd klopt met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de meest gekozen maaltijddiensten en selecteer er een. Check vooral het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De grote dienstverleners stunten met een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u wekelijks een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls kan dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of via internet. De maaltijden voor thuis worden meestal thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 30 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel services voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Lasagna bolognese en Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, gemalen, glutenvrij, zoutarm of wellicht eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Merbes-Le-Château. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente