Maaltijdservice Sommethonne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sommethonne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Sommethonne? Middels maaltijdbutler.be doorzoekt u probleemloos alle leveranciers in uw regio! Warme gerechten, of een dagvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €4,40. Ouderwets genieten van Rundergehaktbal in jus en Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Sommethonne smult u weer van smaakvolle gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteMeix-Devant-Virton
ErvaringLekkerder dan ik dacht
Postcode6769
Maaltijd prijs€6,89
Maaltijd-topperHollandse hachee

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Sommethonne

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Sommethonne. Neem interessante partijen als 15Gram of Smartmat. Maar ook in de buurt zien we verschillende partijen en vrijwilligersorganisaties. Iedere optie levert een eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Middels deze website kunt u derhalve de organisaties rustig tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook wat aangenamer. Twijfelt u nog? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Sommethonne? Ook dan bent u welkom! Steeds meer traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Daarna wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven voedingswaarden optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sommethonne. Een redding voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls op touw gezet door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel organisaties beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee bestelt u gelijk praktische of verse producten als snoepjes of halfvolle yoghurt. Normaliter kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Sommethonne vergelijken

Zoekt u een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Sommethonne? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit flink wat type aanbieders die voldoen aan uw eisen en mogelijke diëten. Denk maar aan Dieet Rundstong Tomatensaus Puree of Champignonroomsoep? Aan de hand van deze website treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Meix-Devant-Virton. Bekijk goed het proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sommethonne voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met onderdelen als de aanbieder, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Bloemkoolsoep is er al voor €5,65.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree is verkrijgbaar vanaf €4,3.
 • Een daghap aan huis als Gebakken kibbeling kan je kopen vanaf €5,55.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Ramen, een lekker bijgerecht en een dessert als Sorbet om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Meix-Devant-Virton voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Babi pangang, rijstfantasie
 • Snijbonen met een kipfilet
 • Stamppot Witlof met gehakt
 • Bami goreng met rundvlees
 • Schnitzel mexico schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sommethonne aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na wat voor soort kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangeraden bezorgservices en selecteer er een. Controleer goed het assortiment, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende verstrekkers verstrekken een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Dan kan men gelijk nog een bestelling doen. In veel gevallen doet u dit via telefoon, via een menulijst, of via de website. De (warme) maaltijden wordt meestal aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment van zo’n 25 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste aanbieders bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Kipfilet mosterdsaus en Viergroentenstamppot, gehaktbal. Zo zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u deze besteld heeft. Via de menulijsten kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om glutenvrij, lactosevrij, gemalen, zoutarm en ook veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Sommethonne. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit