Maaltijdservice Torgny

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Torgny voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Torgny? D.m.v. www.maaltijdbutler.be bekijkt u gemakkelijk alle leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of vriesverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €3,70 p.p. Smullen van Vegetarische omelet met kruiden, witte rijst, broccoli en Runderlapje in jus, spruitjes en aardappelpartjes met peterselie? Maar is zelf koken geen optie meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Torgny hebt u toegang tot verse maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteRouvroy
ErvaringNaar mijn goesting
Postcode6767
Gemiddelde prijs€6,86
Populaire maaltijdGekruide speklap

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Torgny

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Torgny. We hebben het over veel gekozen aanbieders als Prego of HelloFresh. Maar ook lokaal ontstaan er prima aanbieders en verswinkels. Elke service hanteert een heel eigen keuken en voorwaarden. Dankzij onze tool kan u de bedrijven probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen als vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Torgny? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Best veel traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Torgny. Perfect voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig gedaan door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal firma’s voorzien in een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier haalt men eenvoudig nuttige boodschappen zoals volle melk of krentenbrood. In algemene zin zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Torgny vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Torgny? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden velerlei opwarmmaaltijden die voldoen aan uw voorkeuren en mogelijke diëten. Neem nu Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen of Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard.? Via onze vergelijker bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Rouvroy. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling heerlijke bereide gerechten met verse producten en weinig vet proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Torgny voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht komt tot stand door zaken als de aanbieder, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Kip Op Grootmoeders Wijze vindt u vaak al vanaf €6,45.
 • Vriesverse maaltijd als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus is er al voor €5,25.
 • Een daghap aan huis als Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, spinazie kunt u al laten bezorgen vanaf €6,3.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Thaise soep, iets te drinken en een dessert als Vlaflip na. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Rouvroy voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Stamppot spitskool met kaas
 • Reepjes kippenvlees in jus
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Kippensoep met vermicelli
 • Zalmfilet in mosterdsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Torgny bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst welk soort seniorenmaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk beschikbare bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende verstrekkers hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk kan dat door te bellen, met behulp van de menulijst, of via internet. Uw bestelling wordt altijd bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 15 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 100+ blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is vers op maat ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Gegrilde kippenbout, groentemix, aardappelpuree of Gehaktschijf in jus, andijvie a la crème en gekookte aardappelen. Zodoende ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: elke week. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan lactosevrij, natriumarm, gemalen, glutenvrij en ook vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Torgny. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit