Maaltijdservice Beauwelz

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Beauwelz voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Beauwelz? Door middel van deze website vindt u probleemloos alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of een koelverse maaltijd die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €3,85 p.p. Aan tafel voor Rundersaucijsje met vleesjus, stamppot witte kool met appel en Kersenpannenkoek? Maar is zelf koken geen optie meer? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijddienst in Beauwelz ontvangt u verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteMomignies
RecensieVerse ingrediënten
Postcode6594
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,3
Geliefde maaltijdSpaghetti Napoli

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Beauwelz

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Beauwelz. Denk dan aan landelijke firma’s als Yumbel of Yumbel. Echter, ook heel lokaal zijn er interessante instanties en zorginstellingen. Elke organisatie heeft zo een eigen manier van bereiding en voorwaarden. Door gebruik te maken van deze pagina kan u daarom de firma’s gemakkelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren zoals gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Beauwelz? Dat is niet erg! Best veel traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Later worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Beauwelz. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse bezorgers hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor krijgt u probleemloos praktische of verse producten als tofu naturel of krentenbrood. In algemene zin kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Beauwelz vergelijken

Zoekt u een heerlijke diepvriesmaaltijd in Beauwelz? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn vele soorten maaltijden die overeenstemmen met uw omstandigheden en menu voorkeuren. Wat dacht u van Dieet Blinde Vink Puree Met Prei en Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin? Hieronder treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Momignies. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Beauwelz voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend hangt af van aspecten als de leverancier, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen kan je kopen vanaf €3,95.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Tomatensoep met balletjes kunt u al laten bezorgen vanaf €5,95.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Linzensoep, iets te drinken en voor de volledigheid een Oranjevla na. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Momignies voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Kip, worteltjes, aardappelpuree
 • Roerei met spinazie à la crème
 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Alaska-koolvis in mosterdsaus
 • Varkenshaas boontjes schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Beauwelz bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst welk type ouderenmaaltijd in lijn is met uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk professionele aanbieders en maak een keuze. Controleer goed het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele leveranciers bieden een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men dagelijks een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen is dat mogelijk via telefoon, door gerechten in te vullen, of via internet. De gerechten worden doorgaans aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 20 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 90+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdservices werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Zalmfilet in zoete mosterdsaus en Omelet in champignonsaus. Handig, want zo ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De seniorenmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse assortiment elke week. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd vormt het fundament van uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Veel ouderen of invaliden eten volgens een strikt dieet. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, natriumarm, lactosevrij, zoutarm of wellicht vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Beauwelz. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit