Maaltijdservice Momignies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Momignies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Momignies? Via www.maaltijdbutler.be doorzoekt u snel en simpel alle leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een bezorgmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €4,25 per keer. Genieten van Vegetarische omelet, gekookte aardappelen, sperziebonen of Bloemkoolsoep? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Momignies smult u weer van vers bereidde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteMomignies
Waarom bestellen?Vele tevreden klanten
Postcode6590
Maaltijd prijs€6,54
Meest gekozen maaltijdPrei-gehaktschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Momignies

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Momignies. Denk dan aan interessante services als Vlotter of Colruyt. Echter, ook heel lokaal zien we verscheidene initiatieven en zorginstellingen. Elke service wordt bestempeld door een eigen productaanbod en voorwaarden. Aan de hand van onze vergelijker kunt u dus de firma’s rustig tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren als o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Momignies? Dat is niet erg! Best veel traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten snel teruggekoeld. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Porties ruim voldoende
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Momignies. Perfect voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Meestal verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers bieden ook een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor haalt u direct nuttige boodschappen zoals sinaasappels of katenspek. Niet zelden gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Momignies vergelijken

Zoekt u een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Momignies? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit verscheidene thuismaaltijden die rijmen met uw eisen en diëten/allergieën. U kunt denken aan Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel of Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen? Aan de hand van deze website ziet u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Momignies. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs heerlijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Momignies voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht heeft te maken met o.a. de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli is er al voor €5,55.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree is beschikbaar vanaf €5,4.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als 2 gehaktballen, uienjus, prei, gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €7,4.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Linzensoep, een extra rauwkostsalade en een dessert als Yoghurt/perzik mousse als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Momignies voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Macaroni, groenten-tomatensaus
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Stamppot Andijvie met spekjes
 • Bloemkool cordonbleu schotel
 • Reepjes varkensvlees in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Momignies bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast welk soort kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangeraden maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Let met name op het aanbod, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote leveranciers stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kan men wekelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dat via telefoon, via een menulijst, of email / internet. Uw bestelling wordt dikwijls bezorgd middels een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met gemiddeld 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Gepofte aardappels en Gehaktbal, satésaus, sperziebonen, geb. aardappelen. Zo ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels een speciale menukaart kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De verse maaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel is essentieel. Sommige ouderen of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om natriumarm, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij en ook vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Momignies. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente