Maaltijdservice Macon

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Macon voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Macon? Door middel van deze website achterhaalt u moeiteloos alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een opwarmmaaltijd die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,90 p.p. Genieten van Verse worst in jus en Gehaktbal, prei a la crème en krieltjes met peterselie? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Macon geniet u van verse gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteMomignies
ErvaringMeerdere manieren bestellen
Postcode6591
Prijs per maaltijd€5,27
Nummer 1-maaltijdHamlapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Macon

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Macon. U kunt denken aan erkende firma’s als Viangro en/of Colruyt. Maar ook in de buurt bestaan er interessante organisaties en slagerijen. Elke partij heeft zo een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van onze tool kunt u dus de firma’s overzichtelijk naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er voorkeuren als o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Macon? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Macon. Een redding voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel aanbieders hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo koop u moeiteloos belangrijke boodschappen als halfvolle yoghurt en tomaten. Normaal zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Macon vergelijken

Liefhebber van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Macon? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of prefereert u een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden een hoop menu’s die passen bij uw uw omstandigheden voedingspatroon. Neem nu Dieet Gentse Waterzooi en Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree? Op deze pagina vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Momignies. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig gezonde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Macon voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs heeft te maken met zaken als de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree is beschikbaar vanaf €5,85.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kippenbout Groentenkrans Met Puree wordt al bezorgd vanaf €3,55.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Stamppot boerenkool met worst wordt al bezorgd vanaf €6,65.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Budae jjigae, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Karnemelkse bloempap achteraf. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Momignies voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Pannekoeken met een gebakken ei
 • Kipragout met Parijse wortelen
 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Runderlapje in champignonsaus
 • Lekkerbekje met sperziebonen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Macon bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor categorie bezorgmaaltijd klopt met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk professionele bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste services hanteren een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Dan kan men snel en simpel nog een bestelling doen. Vaak kan dit via telefoon, met behulp van de menukaart, of met de computer. De maaltijden voor thuis worden dikwijls bezorgd middels een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met plusminus 20 gerechten. Bij diepvries is er een keus te maken uit 90+ vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdservices werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Lekkerbekje met tomatensaus en rijst-groenteschotel of Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen. Op die manier kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u deze besteld heeft. Door het invullen van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden meestal door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Vriesvers: om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over gemalen, zoutarm, natriumarm, lactosevrij en niet te vergeten vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Macon. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit