Maaltijdservice Seloignes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Seloignes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Seloignes? Door middel van deze pagina vindt u snel en simpel alle organisaties die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse gerechten die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €4,95. Aan tafel voor Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst of Kipfiletstukjes met kerriesaus, doperwten en witte rijst? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Seloignes smult u weer van verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteMomignies
Waarom bestellen?Wekelijkse bestellijst
Postcode6596
Gemiddelde kosten€5,32
Nummer 1-maaltijdGestoofde wortel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Seloignes

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Seloignes. Neem erkende firma’s als Smartmat en/of Delimeal. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich uitstekende instanties en verswinkels. Iedere organisatie wordt bestempeld door een “eigen” manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door deze pagina kunt u derhalve de organisaties probleemloos op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen als kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Seloignes? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven structuur en smaak gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Seloignes. Ideaal voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse bezorgers hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor ouderen. Op die manier koop u eenvoudig praktische of verse producten als desembrood rogge of cervelaat. Vaak gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Seloignes vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Seloignes? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn verscheidene thuismaaltijden die voldoen aan uw situatie en eventuele dieet. Zelf maaltijden online bestellen als Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree en Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard.? Verderop ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Momignies. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling de lekkerste bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Seloignes voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd heeft te maken met bijvoorbeeld de leverancier, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Hutsepot Met Rookworst En Spek is er al vanaf €4,6.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kippenbout Met Appelmoes En Puree is beschikbaar vanaf €5,4.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus en een Italiaanse rijstschotel kunt u al laten bezorgen vanaf €7,2.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Bonensoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Dulce de leche achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Momignies voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Bloemkool met rundvlees schotel
 • Spinazie schotel met gehaktbal
 • Vegetarische lasagna, spinazie
 • Kipsaté en ei met bami goreng
 • Rode kool met gehakt schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Seloignes aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst wat voor soort thuismaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk meest gekozen aanbieders en selecteer er een. Let met name op de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele services stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kunt u snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans doet u dit via de telefoon, via een menulijst, of email / internet. De maaltijden voor senioren worden steeds vaker bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 20 menu’s. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle services bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Vegetarische nuggets in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen of Andijviestamppot, vegetarische balletjes. Zodoende zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De menu’s worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel is daarbij van groot belang. Veel senioren of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm of juist veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Seloignes. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit