Maaltijdservice Flénu

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Flénu voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Flénu? Middels de maaltijdservice-vergelijker vindt u snel en simpel alle leveranciers die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een vriesvers maaltijd die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €4,95 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Broccolisoep of Kipgyros Rijst? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Flénu geniet u van heerlijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteMons
BeoordelingGeen abonnement
Postcode7012
Maaltijd prijs€5,34
Vaak gekozen maaltijdGewokte spinazie

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Flénu

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Flénu. Denk aan populaire bedrijven als Delimeal of Intermarché. Ook in deze plaats zelf zijn er allerlei leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij onderscheidt zich door een eigen manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Dankzij www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de leveranciers eenvoudig op een rijtje zetten. Het kiezen van een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er maaltijdvoorkeuren zoals o.a. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Flénu? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Veel traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Daarna wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Flénu. Perfect voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal services voorzien in een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo haalt men direct belangrijke boodschappen als zoetwaren of runderrookvlees. Doorgaans gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Flénu vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Flénu? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn diverse seniorenmaaltijden die matchen met uw situatie en mogelijke diëten. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen of Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen? Via onze vergelijker ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio Mons. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelentesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Flénu voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door zaken als de aanbieder, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen vindt u vaak al vanaf €4,55.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree is er al voor €4,75.
 • De daghap voor ouderen als Rundersaucijs met jus. Zomerse zuurkool met ananas en rozijn. Gekookte aardappelen is er al vanaf €7,05.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Champignonsoep, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Pudding als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Mons voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Rookworst met stamppot zuurkool
 • Asperge beenhamschotel met kip
 • Rundvlees met gegrilde groente
 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Hamburger, ui en champignons

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Flénu aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd matcht met uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk meest gekozen leveranciers en kies er een. Let goed op het maaltijd-aanbod, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende verstrekkers stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u zonder problemen opnieuw bestellen. Doorgaans is dat mogelijk via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De gerechten worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 70 – 150 blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Kipfilet met kippenjus, appelmoes en gebakken kriel of Wisselmenu Aspergesoep met zalm. Handig, want zo ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u deze besteld heeft. Middels de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden vaak door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten is van belang voor een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over gemalen, lactosevrij, zoutarm, natriumarm of juist vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Flénu. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit