Maaltijdservice Mons

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mons voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Mons? Door middel van www.maaltijdbutler.be treft u moeiteloos alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of vriesverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €4,30 per persoon. Smullen van Gepofte aardappels of Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, aardappelpuree, wortelen met doperwten? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Mons beschikt u over voedzame maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteMons
ReactieHonderden tevreden klanten
Postcode7000
Maaltijd prijs€5,26
Vaak gekozen maaltijdRundvlees met gegrilde groente

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Mons

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Mons. Denk dan aan veel gekozen firma’s als Colruyt en/of 0. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij uitstekende organisaties en zorginstellingen. Elke partij levert een eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via onze vergelijker kan u de aanbieders probleemloos naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er specifieke wensen zoals bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Mons? Er kan meer dan u denkt! Erg veel traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven voedingswaarden ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Vers van het land
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Porties ruim voldoende
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mons. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende organisaties hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor bestelt u eenvoudig de supermarktartikelen als falafel burger en halfvolle kwark. Dikwijls gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Mons vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Mons? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden diverse soorten maaltijden die in lijn zijn met uw wensenlijstje en eventuele dieet. U kunt denken aan Macaroni Ham Kaassaus of Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen? Onderstaand treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Mons. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mons voor ouderen variëren nogal. De prijs hangt namelijk af van onderdelen als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree is er al voor €5,2.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie kan je kopen vanaf €4.
 • Een warme daghap voor senioren als Heldere boerengroentesoep kunt u al laten bezorgen vanaf €5,6.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Haaienvinnensoep, extra groenten en om het compleet te maken Dame blanche ijs om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Mons voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Vegetarische lasagna, spinazie
 • Kipsaté en ei met bami goreng
 • Stamppot rode kool met hachee
 • Rode kool met gehakt schotel
 • Gepaneerde kalkoenschnitzel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mons aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast welke vorm van een thuismaaltijd in lijn is met uw wensenlijstje. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk aangesloten maaltijddiensten en kies een geschikte. Bekijk met name de voedingswaarden, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende aanbieders bieden een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men zonder moeite opnieuw bestellen. Steeds vaker doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. Het eten wordt meestal tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met grofweg 25 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 70 – 150 vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje krijgt men een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel services hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Rundermedaillons in pepersaus. Bonne femme of Kiptajine. Hierdoor zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment elke 3/4 dagen. Vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een voedzame maaltijd stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij een voorwaarde. Sommige bejaarden of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met lactosevrij, zoutarm, natriumarm, glutenvrij en ook vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Mons. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente