Maaltijdservice Hyon

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hyon voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Hyon? Via onze vergelijker vergelijkt u supersnel alle services die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of microgolf-maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €3,55 per keer. Aanschuiven voor Bruine bonensoep en Runderstooflapje met jus, andijvie à la crème en gekookte aardappelen? Maar lukt zelf koken niet meer? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Hyon profiteert u van vers bereidde maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteMons
Waarom bestellen?Unieke recepten
Postcode7022
Gemiddelde menuprijs€5,41
Populaire maaltijdBami babi ketjap

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Hyon

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Hyon. Neem belangrijke leveranciers als Foodbag en/of Carrefour. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor verscheidene initiatieven en zorginstellingen. Iedere partij heeft zo z’n eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van deze website kunt u de bezorgdiensten overzichtelijk naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren als onder andere kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Hyon? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hyon. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende organisaties faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende krijgt u snel de boodschappen zoals desem meergranen en grillworst. Gewoonlijk gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Hyon vergelijken

Zoekt u een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Hyon? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn meerdere thuismaaltijden die matchen met uw gesteldheid en diëten/allergieën. U kunt denken aan Spaghetti Carbonara en Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus? Aan de hand van deze website bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Mons. Bekijk goed het proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten uittesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hyon voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met onderdelen als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli is verkrijgbaar vanaf €6,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Lasagne Bolognese is verkrijgbaar vanaf €3,8.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kip, sperziebonen, aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €6,1.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Rundvleessoep, een extra salade en om het compleet te maken Natas do Céu om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Mons voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Stamppot boerenkool met worst
 • Kip, worteltjes, aardappelpuree
 • Varkensvlees met appel in saus
 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Spareribs met patat en salade

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hyon regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst wat voor soort thuismaaltijd in lijn is met uw wensenlijstje. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk professionele bezorgdiensten en kies er een. Let goed op het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste leveranciers bieden een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kan men overzichtelijk een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen doet u dit via telefoon, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De maaltijden voor senioren worden doorgaans aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 25 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf samenstellen ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste dienstverleners komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Gepaneerde kipnuggets en Gebakken zalmfilet met Normandische saus. Bladspinazie. Aardappelpuree met bieslook. Zo zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment elke week. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met zoutarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij en niet te vergeten koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Hyon. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit