Maaltijdservice Maisières

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Maisières voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Maisières? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u gemakkelijk alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €5,10 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes of Hachee met rodekool en witte rijst? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Maisières geniet u van uitstekende maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteMons
BeoordelingIk zit nergens aan vast
Postcode7020
Maaltijd prijs€5,36
Vaak bestelde maaltijdZuurkoolstamppot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Maisières

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Maisières. Neem bijv. veel gekozen aanbieders als Prego en Marley Spoon. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor interessante partijen en restaurants. Elke organisatie wordt gekenmerkt door een eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij deze website kunt u de leveranciers snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het kiezen van een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen zoals o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Maisières? Er kan meer dan u denkt! Flink wat traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Later wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Maisières. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaal verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers bieden ook een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier haalt u gelijk belangrijke boodschappen als vanillevla en afbakbroodjes. Gewoonlijk gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Maisières vergelijken

Af en toe profiteren van een voedzame diepvriesmaaltijd in Maisières? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden een groot aantal seniorenmaaltijden die rijmen met uw wensenlijstje en eetpatroon. Wat dacht u van Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet of Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree? Hieronder vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Mons. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling verse bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Maisières voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt heeft te maken met bijvoorbeeld het bedrijf, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree is beschikbaar vanaf €6,35.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Tomatensoep Met Balletjes is verkrijgbaar vanaf €3,75.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kip op Brabantse wijze. Parijse worteltjes. Aardappelpuree bestelt u vanaf €6,95.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Groentesoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Aardbeien om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Mons voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Runderhachee, stamppot hutspot
 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Kip kerrie ananas met risotto

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Maisières aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst welk type maaltijdservice klopt met uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de professionele maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Check vooral het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele maaltijd-verzorgers hanteren een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u gelijk een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen doet u dit door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of via internet. De seniorenmaaltijden worden steeds vaker thuisbezorgd middels een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 30 menu’s. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 100+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdservices hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree of Gehaktbal met jus, kapucijners à la crème met bacon en mini krieltjes met tuinkruiden. Daardoor kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse assortiment om de 4 dagen. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan een goede balans en energie. De warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, gemalen of wellicht koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Maisières. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit