Maaltijdservice Harmignies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Harmignies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Harmignies? Door middel van deze pagina ontdekt u moeiteloos alle bezorgers in de buurt! Een warme maaltijdservice, of een koelvers gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €4,05 per maaltijd. Aanschuiven voor Runderlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen en Rode bieten met een speklap en jus? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijddienst in Harmignies ontvangt u vers bereidde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteMons
RecensieMeer dan 20 maaltijden per week
Postcode7022
Gemiddelde menuprijs€5,39
Vaak gekozen maaltijdPasta kip madras

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Harmignies

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Harmignies. Denk dan aan belangrijke bezorgers als Vlotter of Smartmat. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor uitstekende initiatieven en slagerijen. Elk bedrijf onderscheidt zich door z’n eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kan u de organisaties op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er maaltijdvoorkeuren zoals bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Harmignies? Geen probleem! Best veel traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Harmignies. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Vaak op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheideneservices bieden ook een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval haalt men probleemloos praktische of verse producten als havervlokken of afbak kaas mais broodjes. Veelal gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Harmignies vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Harmignies? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit veel verschillende thuismaaltijden die overeenstemmen met uw situatie en mogelijke allergieën. Denk maar aan Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel of Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree? Verderop vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Mons. Bekijk goed het proefpakket. Vaak kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Harmignies voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van onderdelen als de leverancier, het type gerecht en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje is er al voor €4,5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree kunt u al bestellen vanaf €5,05.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Runderbouillon kunt u al bestellen vanaf €6,55.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Consommé, extra groenten en een toetje als Tiramisu om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Mons voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Populaire bereide maaltijden

 • Stamppot Hete bliksem met stroop
 • Viergroentenstamppot, gehaktbal
 • Vegetarische balletjes in saus
 • Stamppot spruitjes met chorizo
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Harmignies bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na wat voor soort ouderenmaaltijd klopt met uw wensen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk professionele maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste verstrekkers verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men zonder problemen weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dat via telefoon, met behulp van de menukaart, of via internet. Het eten wordt gewoonlijk geleverd aan huis door een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 20 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 70 – 150 blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdservices werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Speklapje met vleesjus, gekookte aardappelen, gemengde groenten en Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix. Zodoende kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, gemalen of vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Harmignies. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit