Maaltijdservice Mesvin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mesvin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Mesvin? D.m.v. maaltijdbutler.be vergelijkt u overzichtelijk alle bezorgers die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een vriesverse gerecht die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €5,40 per maal. Smullen van Vegetarische cordon bleu met vegetarische jus, aardappelpuree, gemengde groenten en Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Mesvin krijgt u complete gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteMons
ReactieVlaamse + Buitenlandse keuken
Postcode7022
Prijs per gerecht€5,42
Meest gekozen maaltijdHeldere uiensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Mesvin

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Mesvin. We hebben het over populaire partijen als Yumbel en/of Colruyt. Maar ook in de buurt zijn er verschillende aanbieders en wijkrestaurants. Elke organisatie biedt een eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kan u de leveranciers snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er voorkeuren zoals onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Mesvin? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Hierna wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mesvin. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal op touw gezet door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers hebben ook een extra boodschappendienst voor senioren. Hiermee krijgt u zonder moeite nuttige boodschappen zoals magere kwark en leverkaas. Dikwijls zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Mesvin vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Mesvin? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of prefereert u een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit meerdere soorten maaltijden die passen bij uw uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Wat dacht u van Dieet Hamburger Viergroentenstamppot of Dieet Vol Au Vent Puree? Via onze vergelijker bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Mons. Bestel eerst eens een proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan uitstekende bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mesvin voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs hangt af van factoren als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree is er al vanaf €5,7.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten wordt al bezorgd vanaf €4,35.
 • Een thuisbezorgde daghap als Spaghetti, tonijn, kappertjes kan je kopen vanaf €7,35.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Gazpacho, een gezonde salade en om het compleet te maken Sundae achteraf. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Mons voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kippenpoot met doperwtjes wortel
 • Koolvis, broccoli, kruidenpuree
 • Spinazie schotel met gehaktbal
 • Macaroni, groenten-tomatensaus
 • Stamppot Andijvie met spekjes

Steden in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mesvin bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst wat voor type maaltijdservice matcht met uw voedingspatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangesloten bezorgservices en kies een geschikte. Let goed op het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De grote aanbieders stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kunt u gelijk een nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker is dat mogelijk via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden veelal tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met circa 25 menu’s. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vast weekmenu. Soms is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel of Gestoofde wortel. Daardoor ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over zoutarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij en ook eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Mesvin. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit