Maaltijdservice Landelies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Landelies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Landelies? Dankzij onze vergelijker doorzoekt u eenvoudig alle firma’s in uw regio! Tafeltje dekje, of vriesverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €3,70 per maaltijd. Flink uitpakken met Draadjesvlees in jus of Tapasballetjes in arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijddienst in Landelies profiteert u van gezonde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteMontigny-Le-Tilleul
ErvaringIk kan niet meer zonder
Postcode6111
Gemiddelde kosten€6,45
Vaak bestelde maaltijdCouscous met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Landelies

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Landelies. Denk dan aan veel gekozen bedrijven als Ekomenu en Home Cuisine. Maar ook in de buurt zijn er verscheidene instanties en verswinkels. Elke leverancier wordt bestempeld door een eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels onze vergelijker kan u daarom de bezorgdiensten op uw gemak naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met specifieke wensen zoals bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Landelies? Geen probleem! Een groot aantal traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden ze gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Landelies. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans geregeld via een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende services bieden ook een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee bestelt men probleemloos belangrijke boodschappen als gebraden gehakt en cake. In algemene zin zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Landelies vergelijken

Af en toe profiteren van een voedzame diepvriesmaaltijd in Landelies? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit velerlei seniorenmaaltijden die rijmen met uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Neem nu Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree of Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie? Op deze pagina achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Montigny-Le-Tilleul. Onze tip: begin met een proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Landelies voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs wordt gevormd door bijvoorbeeld de organisatie, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Hamburger Witloof Aardappelen bestelt u vanaf €6,4.
 • Vriesverse maaltijd als Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen vindt u vaak al vanaf €5,05.
 • De daghap voor ouderen als Zomerzuurkool met casselerrib en ananas is beschikbaar vanaf €6,75.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Linzensoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Bananenvla om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Montigny-Le-Tilleul voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Reepjes kippenvlees in jus
 • Pompoensoep met vermicelli
 • Kippensoep met vermicelli
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Erwtensoep met rookworst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Landelies bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst welk type thuismaaltijd matcht met uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk beschikbare bezorgdiensten en kies een geschikte. Controleer goed de voedingswaarden, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele aanbieders stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men elke dag opnieuw bestellen. Vaak doet u dit via telefoon, met behulp van de menulijst, of online. De maaltijden voor thuis worden in algemene zin aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst van zo’n 20 gerechten. Als we het hebben over diepvries is het assortiment beperkt tot 75 – 125 blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Heldere kippensoep of Runderbraadworst met mosterdjus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree. Zo zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: wekelijks. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een verse maaltijd vormt de basis voor uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om zoutarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij of misschien vloeibaar, veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Landelies. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra als slikken & kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit