Maaltijdservice Moorslede

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Moorslede voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Moorslede? Door gebruik te maken van onze vergelijker vindt u supersnel alle firma’s in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of een opwarmmaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €4,60. Aanschuiven voor Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen en Varkensvlees, champignonsaus, broccoli, aardappelpuree peterselie-bieslook? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Moorslede ontvangt u voedzame maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteMoorslede
ReactieIk ben weer zelfstandig
Postcode8890
Gemiddelde menuprijs€6,28
Vaak gekozen maaltijdPilav

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Moorslede

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Moorslede. U kunt denken aan veel gekozen partijen als Foodbag en Spar. Maar ook lokaal kan men kiezen voor uitstekende aanbieders en sociale voorzieningen. Elke service biedt een eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels www.maaltijdbutler.be kunt u de bezorgers snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het selecteren van een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met voorkeuren als zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Moorslede? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Later worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Moorslede. Ideaal voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders voorzien in een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval krijgt u snel verse of handige boodschappen als chocolade en havermoutpap. Doorgaans kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Moorslede vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Moorslede? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn meerdere maaltijdservices die voldoen aan uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. Denk maar aan Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin of Gentse Waterzooi? Via onze vergelijker achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Moorslede. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig voedzame bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten proberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Moorslede voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door bijvoorbeeld de leverancier, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,3.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes wordt al bezorgd vanaf €4,9.
 • Een daghap aan huis als Babi pangang, rijstfantasie kunt u al laten bezorgen vanaf €6,95.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Haaienvinnensoep, extra groenten en iets fris zoals Pistache ijs om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Moorslede voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Appelpannenkoek
 • Aspergesoep vg
 • Wild Crunches
 • Sperziebonen
 • Lekkerbekje

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Moorslede aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na welke vorm van een maaltijdservice rijmt met uw eisen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de aangesloten maaltijdvoorzieningen en kies er een. Controleer goed het aanbod, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende maaltijd-verzorgers stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kan men eenvoudigeen nieuwe menulijst invullen. Meestal kan dit via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of email / internet. De seniorenmaaltijden worden niet zelden bezorgd middels een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 15 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel leveranciers hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng en Slavink met champignonroomsaus, sperziebonen en gele rijst. Zo kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De gerechten worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse assortiment elke 3/4 dagen. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd bevordert uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige ouderen of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, gemalen en niet te vergeten veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Moorslede. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente