Maaltijdservice Ledegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ledegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Ledegem? Via de maaltijdservice-vergelijker treft u snel en simpel alle bezorgers die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of diepvriesmaaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €5,15 p.p. Smullen van Stukjes rundvlees in saus en Hamlapje in mosterdjus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Ledegem beschikt u over heerlijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteLedegem
ReactieHet houd mij op de been
Postcode8880
Gemiddelde menuprijs€6,27
Populaire maaltijdVarkensfilet in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Ledegem

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Ledegem. We hebben het over grote firma’s als 15Gram en 0. Maar ook op regionaal niveau bestaan er prima leveranciers en sociale voorzieningen. Iedere partij heeft zo een eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij onze tool kunt u dus de aanbieders snel en makkelijk naast elkaar zetten. Het selecteren van een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen zoals o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Ledegem? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Erg veel traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Nadien worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven structuur en smaak ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ledegem. Perfect voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls verzorgd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers beschikken over een nuttige boodschappendienst voor senioren. Hiermee koop u moeiteloos broodnodige boodschappen als peren en afbakbroodjes. Normaliter gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Ledegem vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Ledegem? Of heeft u liever vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit talloze type aanbieders die aansluiten bij uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix of Gentse Waterzooi? Op deze pagina treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Ledegem. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ledegem voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van o.a. de aanbieder, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen is er al voor €6.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Macaroni Ham Kaassaus kunt u al bestellen vanaf €5,3.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot andijvie kan je kopen vanaf €7,2.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Kerriesoep, iets te drinken en om het compleet te maken Irish Coffee mousse als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Ledegem voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Een pizza hawai
 • Runderbouillon
 • Bami kip saté
 • Kipschnitzel
 • Pompoensoep

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ledegem aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na welk type seniorenmaaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de aangesloten aanbieders en maak een keuze. Controleer goed het type maaltijden, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire aanbieders stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u zonder problemen nog een bestelling doen. Vaak kan dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of via de website. De thuismaaltijden worden vaak geleverd door een behulpzame bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 30 menu’s. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 80+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje is er vaak één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke dienstverleners hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Bloemkool met runderlap en aardappelen en Kalkoenlapje met Provençaalse jus, aardappelpuree, broccoli à la crème. Zodoende ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Vriesvers: 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten bevordert een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Sommige senioren of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan zoutarm, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij of misschien veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Ledegem. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente