Maaltijdservice Rahier

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rahier voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Rahier? Via onze vergelijker ontdekt u supersnel alle aanbieders die aan huis leveren. Warme gerechten, of een vriesvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,45 per keer. Ouderwets genieten van Sukadelapje in jus of Gebakken kibbeling? Maar is zelf koken geen optie meer? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Rahier beschikt u over voedzame gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuik
GemeenteStoumont
ReactieIk zit nergens aan vast
Postcode4987
Kosten maaltijd (gemiddeld)€4,96
Vaak gekozen maaltijdPastaschotel met spinazie

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Rahier

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Rahier. Neem bijv. veel gekozen aanbieders als Yumbel en Wink. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij allerlei instanties en wijkrestaurants. Iedere optie heeft zo een eigen aanbod en voorwaarden. Met behulp van maaltijdbutler.be kunt u derhalve de aanbieders snel en makkelijk op een rijtje zetten. Uitkomen bij een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde wensen zoals bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Rahier? Ook dan bent u welkom! Meer en meer traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Later worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rahier. Een redding voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Doorgaans verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel services hanteren ook een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier haalt men eenvoudig de supermarktartikelen als melk en vleeswaren. Gewoonlijk kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Rahier vergelijken

Zoekt u een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Rahier? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit flink wat leveranciers die overeenstemmen met uw eisen en diëten/allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie of Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree? Onderstaand ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Stoumont. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rahier voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van o.a. de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Tomatensoep Met Balletjes is er al vanaf €5,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree is verkrijgbaar vanaf €4,7.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Schnitzel champignonsaus is er al vanaf €6,8.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Minestronesoep, extra groenten en voor de volledigheid een Tartufo als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Stoumont voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Gebonden kerrie-champignonsoep
 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Gehaktschijf met appelcompote
 • Reepjes kalkoenvlees in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rahier bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor soort opwarmmaaltijd klopt met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangesloten maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het assortiment, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote dienstverleners geven een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u wekelijks nog een bestelling doen. Doorgaans doet u dat via telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de website. De maaltijden worden meestal aan huis gebracht via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met plusminus 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer services voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Babi pangang en Rundvlees in Aziatische kokossaus, Sajour lodeh en nasi goreng. Daardoor zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment wekelijks. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt het fundament van uw energie en levenslust. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om lactosevrij, zoutarm, gemalen, natriumarm of juist vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Rahier. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit