Maaltijdservice Saint-Séverin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Saint-Séverin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Saint-Séverin? Middels de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u moeiteloos alle aanbieders die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een koelvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €4,70 per keer. Flink uitpakken met Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, aardappelpuree, wortelen met peterselie of Rundvlees met satésaus, Tjaptjoy en witte rijst? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Saint-Séverin beschikt u over verse gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteNandrin
ReactieEcht ontzorgen
Postcode4550
Maaltijd prijs€5,75
Vaak gekozen maaltijdChili con carne, gehakt, rijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Saint-Séverin

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Saint-Séverin. Neem bijv. belangrijke services als Yumbel of Vlotter. Maar ook in de buurt zijn er verschillende aanbieders en speciale eetpunten. Elk bedrijf biedt een “eigen” type maaltijd en bestelvoorwaarden. Geholpen door onze vergelijker kunt u de services snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren zoals o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Saint-Séverin? Dat is niet erg! Erg veel traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Saint-Séverin. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste firma’s hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee bestelt u gelijk verse of handige boodschappen als filterzakjes of oploskoffie. Normaal kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Saint-Séverin vergelijken

Houdt u van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Saint-Séverin? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit vele soorten maaltijden die passen bij uw uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Wat dacht u van Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst of Kipgyros Rijst? Aan de hand van deze website ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Nandrin. Bekijk goed het proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Saint-Séverin voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door zaken als de aanbieder, het totale assortiment, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Champignonroomsoep is verkrijgbaar vanaf €5,1.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree is verkrijgbaar vanaf €3,6.
 • De daghap voor ouderen als Kipdrumsticks, kerriekool en gekruide aardappelblokjes is beschikbaar vanaf €5,75.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Czernina, een gezonde salade en een toetje als Advokaat ijs na. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Nandrin voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Gehakt in kappertjessaus
 • Boerenkool, rundergehakt
 • Kippenbout. Bonne femme
 • Kruudmoes met gortepap
 • Vispotje in botersaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Saint-Séverin aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na wat voor bezorgmaaltijd past bij uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk beschikbare maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Let met name op de voedingswaarden, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste dienstverleners bieden een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u elke dag opnieuw bestellen. Doorgaans kan dat telefonisch, via de papieren bestellijst of met de computer. De maaltijden voor senioren worden veelal bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 30 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel of Rundvlees in Aziatische kokossaus, Sajour lodeh en nasi goreng. Hierdoor ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om lactosevrij, glutenvrij, gemalen, zoutarm of wellicht vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Saint-Séverin. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit