Maaltijdservice Seraing-Le-Château

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Seraing-Le-Château voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Seraing-Le-Château? Door middel van deze pagina achterhaalt u overzichtelijk alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een bezorgmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €4,65 per keer. Aanschuiven voor Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree of Spaghetti bolognese? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijddienst in Seraing-Le-Château ontvangt u smaakvolle gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteVerlaine
BeoordelingEenvoudig opzeggen
Postcode4537
Prijs per gerecht€5,7
Geliefde maaltijdKipsaté en ei met bami goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Seraing-Le-Château

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Seraing-Le-Château. We hebben het over landelijke organisaties als Colruyt en/of Delimeal. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich verschillende organisaties en zorginstellingen. Elk bedrijf heeft zo een eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door deze pagina kunt u dus de bezorgers probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen als bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Seraing-Le-Château? Dat is niet erg! Erg veel traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Om die reden blijven voedingswaarden in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Gezond en lekker
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Seraing-Le-Château. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel aanbieders beschikken over een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee krijgt men snel praktische of verse producten als achterham of grillworst. Niet zelden kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Seraing-Le-Château vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Seraing-Le-Château? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden flink wat maaltijdservices die voldoen aan uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree of Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree? Op deze pagina vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Verlaine. Bestel eerst eens een proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling gezonde bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig zout beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Seraing-Le-Château voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht heeft te maken met onderdelen als de leverancier, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus wordt al bezorgd vanaf €6.
 • Een vriesverse maaltijd als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree is er al voor €3,65.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie is er al vanaf €5,75.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Vermicellisoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Gortepap na. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Verlaine voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kibbeling met kruidendip
 • Ertwensoep met rookworst
 • Gepaneerde kipschnitzel
 • Zalmfilet in botersaus
 • Gebonden goulashsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Seraing-Le-Château bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welke vorm van een maaltijdservice past bij uw voedingspatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk aangesloten bezorgdiensten en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende dienstverleners geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kunt u gelijk nog een bestelling doen. Doorgaans kan dat via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De maaltijden voor ouderen worden meestal bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met gemiddeld 25 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Vegetarische balletjes in satésaus met gebakken ei en nasi goreng of Kip met jus, rode bieten en krielaardappels. Hiermee kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De menu’s worden vaak door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Denk aan natriumarm, glutenvrij, gemalen, zoutarm of misschien koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Seraing-Le-Château. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit