Maaltijdservice Flône

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Flône voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Flône? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be treft u overzichtelijk alle firma’s die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of diepvriesmaaltijden die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €4,10. Aanschuiven voor Lekkerbekje remouladesaus sperziebonen puree en Pittige Thaise soep? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Flône smult u weer van ambachtelijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteAmay
ReactieGemakkelijk contact
Postcode4540
Prijs per maaltijd€5,72
Vaak bestelde maaltijdKip kerrie ananas met risotto

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Flône

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Flône. Denk dan aan interessante bedrijven als Delimeal of 0. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor tal van initiatieven en speciale eetpunten. Elke aanbieder onderscheidt zich door een eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels onze tool kan u de leveranciers probleemloos tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er allergieën of dieetwensen als bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Flône? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Flône. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig verzorgd door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste services hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee bestelt men zonder moeite de boodschappen zoals chocopasta en zoetwaren. Normaal gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Flône vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Flône? Of prefereert u de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn diverse thuismaaltijden die overeenstemmen met uw gesteldheid en menu voorkeuren. Neem nu Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus of Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn? Hieronder vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Amay. Bekijk goed het proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met veel groenten en weinig zout uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Flône voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd komt tot stand door zaken als het bedrijf, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt is er al vanaf €5.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Rundstong Tomatensaus Puree is er al voor €3,9.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Runderhachee, rode kool, aardappelpuree bestelt u vanaf €5,95.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Kippensoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Aardbeien mousse achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Amay voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Amay
 • Centrale postcode: 4540

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Omelet in champignonsaus
 • Kibbeling met kruidendip
 • Gemengde groenteschotel
 • Gestoofde lamsschouder
 • Varkenssaucijs in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Flône regelen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor maaltijdservice past bij uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk meest gekozen maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijdservices verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kan men gemakkelijkopnieuw bestellen. Dikwijls kan dat via telefoon, door de menukaart in te vullen, of online. De maaltijden voor senioren worden in de regel geleverd door een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 25 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle leveranciers bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsRunderlapje en Vegetarische balletjes in satésaus, bami goreng. Handig, want zo zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd stimuleert een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met zoutarm, gemalen, natriumarm, glutenvrij en ook vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Flône. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit