Maaltijdservice Nandrin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nandrin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Nandrin? Via www.maaltijdbutler.be doorzoekt u overzichtelijk alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of een koelverse maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €4,50. Aanschuiven voor Vegetarische balletjes in saus en Kalkoenfilet champagnesaus, jonge wortel, spinazie, aardappelgratin? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Nandrin profiteert u van gezonde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteNandrin
Waarom bestellen?Online of telefonisch bestellen
Postcode4550
Gemiddelde kosten€5,5
Populaire maaltijdDonkey Kicks Chicken

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Nandrin

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Nandrin. We hebben het over belangrijke firma’s als Viangro en/of 0. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij allerlei instellingen en verswinkels. Iedere partij wordt bestempeld door een eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Middels maaltijdbutler.be kunt u dus de bezorgdiensten overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Nandrin? Er is een oplossing! Best veel traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Daarna wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Porties ruim voldoende
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nandrin. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste bezorgers beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval krijgt u gelijk nuttige boodschappen zoals frisdrank of griekse yoghurt. In de regel zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Nandrin vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Nandrin? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende type aanbieders die overeenstemmen met uw wensenlijstje en menu voorkeuren. U kunt denken aan Witte Pens Met Rodekool En Puree of Gehaktschotel Met Worteltjes? Aan de hand van deze website vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Nandrin. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs verse bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nandrin voor ouderen variëren nogal. De prijs hangt namelijk af van aspecten als de leverancier, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt bestelt u vanaf €6,4.
 • Een vriesverse maaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot vindt u vaak al vanaf €5,3.
 • Een warme daghap voor senioren als Drumsticks met vleesjus, witte rijst, sperziebonen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,95.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Phở, een gezonde salade en iets fris zoals Pap om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Nandrin voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Tomatensoep met balletjes
 • Kibbeling met kruidendip
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Gepaneerde kipschnitzel
 • Kipragout champignons

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Nandrin regelen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor categorie thuismaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de populaire bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De grote dienstverleners hanteren een voordelig proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kunt u probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk doet u dat via de telefoon, met behulp van de menukaart, of online. De bezorgmaaltijden worden in algemene zin tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 15 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 90+ blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer aanbieders hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Varkensvlees, sperziebonen, aardappelpuree of Rode bieten met gekookte aardappel en een speklap. Daardoor zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod 2 wekelijks. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel is essentieel. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft lactosevrij, gemalen, glutenvrij, zoutarm en ook koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Nandrin. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente