Maaltijdservice Villers-Le-Temple

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Villers-Le-Temple voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Villers-Le-Temple? Geholpen door onze tool vergelijkt u gemakkelijk alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €5,15 per gerecht. Aan tafel voor Rundstong Madeirasaus Puree en Zomerzuurkool met casselerrib en ananas? Maar is zelf koken geen optie meer? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Villers-Le-Temple smult u weer van complete gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteNandrin
RecensieVoor particulier en zorg
Postcode4550
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,76
Maaltijd-topperMacaroni, groenten-tomatensaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Villers-Le-Temple

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Villers-Le-Temple. Denk dan aan erkende leveranciers als Delimeal en/of Yumbel. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij verschillende aanbieders en slagerijen. Iedere leverancier heeft weer een eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels maaltijdbutler.be kan u de services eenvoudig op een rijtje zetten. Uitkomen bij een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat aangenamer. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval voorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Villers-Le-Temple? Er is gelukkig een alternatief. Opvallend veel traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Villers-Le-Temple. Perfect voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter gedaan door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheideneservices voorzien in een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor haalt u probleemloos verse of handige boodschappen als appelstroom en vanillevla. Normaliter gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Villers-Le-Temple vergelijken

Af en toe profiteren van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Villers-Le-Temple? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden veel verschillende mogelijkheden die overeenstemmen met uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Denk maar aan Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli of Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel? Op maaltijdbutler.be ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Nandrin. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Villers-Le-Temple voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief hangt af van elementen als de maaltijdservice, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie is er al vanaf €6,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje is beschikbaar vanaf €4,45.
 • Een daghap aan huis als Slavink met champignonroomsaus, sperziebonen en gele rijst kunt u al laten bezorgen vanaf €7,1.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Thaise soep, een stukje fruit en iets fris zoals Yoghurt/perzik mousse achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Nandrin voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Schnitzel mexico schotel
 • Spinaziestamppot, omelet
 • Pittige sperzieboontjes
 • Heldere vermicellisoep
 • Vier-groentenstamppot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Villers-Le-Temple regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst welk soort opwarmmaaltijd past bij uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangesloten maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Check vooral de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende dienstverleners stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kunt u gelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk is dat mogelijk via de telefoon, via een menulijst, of via internet. De maaltijden voor ouderen worden meestal geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met plusminus 30 gerechten. Bij diepvries kunt u kiezen uit 50 – 100 vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle leveranciers komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Dieet Rundstong Tomatensaus Puree en Dieet Vol Au Vent Puree. Daardoor zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u deze besteld heeft. Door middel van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De verse maaltijden worden vaak door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met lactosevrij, gemalen, zoutarm, glutenvrij of juist koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Villers-Le-Temple. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit