Maaltijdservice Ambly

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ambly voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Ambly? Aan de hand van maaltijdbutler.be vindt u overzichtelijk alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een opwarmmaaltijd die nog even in de microgolf moeten: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €3,90 per persoon. Flink uitpakken met Moussaka, aubergine, courgette, aardappelschijfjes en Runderhachee, witte rijst, bloemkool? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Ambly smult u weer van uitstekende maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteNassogne
RecensieVeilig betalen (ideal + incasso)
Postcode6953
Gemiddelde menuprijs€5,84
Vaak gekozen maaltijdHeldere boerengroentesoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Ambly

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Ambly. Denk aan grote organisaties als Dienstenthuis.be of Foodbag. Maar ook lokaal ontstaan er uitstekende instanties en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder hanteert z’n eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van deze pagina kan u daarom de firma’s rustig op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren als onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Ambly? Geen probleem! Best veel traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ambly. Een goede vervanger voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel verzorgd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s bieden ook een speciale boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval bestelt u snel de supermarktartikelen als schouderham en brood. Normaliter kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Ambly vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Ambly? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit allerlei type aanbieders die voldoen aan uw situatie en menu voorkeuren. Neem nu Kip Kerriesaus Met Rijst of Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree? Verderop treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Nassogne. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling ambachtelijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet proeven. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ambly voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door elementen als de leverancier, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree is beschikbaar vanaf €6,4.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree is beschikbaar vanaf €3,6.
 • Een warme daghap voor senioren als Gestoofde spitskool is beschikbaar vanaf €5,7.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Gamjatang, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Fruit achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Nassogne voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Wisselmenu Aspergesoep met zalm
 • Wisselmenu Asperge Brabanconne
 • Tortellini met gehakt en kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ambly bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst wat voor ouderenmaaltijd aansluit op uw eetpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk meest gekozen leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste aanbieders stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u supersnel weer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dat door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De maaltijden voor thuis worden steeds vaker tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 25 menu’s. Als we het hebben over diepvries is het assortiment beperkt tot 100+ vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje is er vaak één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer services hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Spinaziestamppot, braadworst en Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen. Zodoende zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod wekelijks. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om gemalen, zoutarm, lactosevrij, natriumarm of juist veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Ambly. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit