Maaltijdservice Tohogne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tohogne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Tohogne? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker treft u moeiteloos alle leveranciers die aan huis leveren. Warm geleverd, of vriesverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €5,55 per keer. Aan tafel voor Macaroni, groenten-tomatensaus of Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen rode kool met appel? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Tohogne hebt u toegang tot verse gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuxemburg
GemeenteDurbuy
ReactieMeer dan 20 maaltijden per week
Postcode6941
Gemiddelde kosten€5,79
Meest gekozen maaltijdMacaronischotel bolognese

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Tohogne

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Tohogne. Denk dan aan populaire services als 15Gram en/of Viangro. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor allerlei instellingen en wijkrestaurants. Iedere optie onderscheidt zich door zijn eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Via onze vergelijker kan u daarom de bezorgers eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren zoals onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Tohogne? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Erg veel traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven voedingswaarden ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tohogne. Een redding voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. In de regel gedaan door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse bedrijven beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende bestelt u probleemloos belangrijke boodschappen als oude kaas en achterham. Meestal kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Tohogne vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Tohogne? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden verscheidene bezorgmaaltijden die rijmen met uw wensenlijstje en eventuele dieet. Neem nu Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst of Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten? Op maaltijdbutler.be vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Durbuy. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout proeven. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tohogne voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs hangt namelijk af van onderdelen als de leverancier, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Champignonroomsoep is verkrijgbaar vanaf €5,45.
 • Vriesverse maaltijd als Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus is er al voor €5,05.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Varkenssaucijsje met mosterdjus, witte rijst, sperziebonen is beschikbaar vanaf €6,25.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Vermicellisoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Appelmoes om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Durbuy voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kip, sperziebonen, aardappelpuree
 • Stamppot knolselderij met rucola
 • Viergroentenstamppot, gehaktbal
 • Zalmfilet in zoete mosterdsaus
 • Schelvis in Dijon-mosterdsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tohogne bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst wat voor thuismaaltijd klopt met uw wensen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk professionele maaltijdservices en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste dienstverleners hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u dagelijks nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dat door even te bellen, via de papieren bestellijst of via de iPad. Het eten wordt altijd aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 15 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Kip in crèmesaus, broccoli, aardappelpuree en Gehaktballen in uienjus. Zodoende kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Sommige senioren of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan lactosevrij, gemalen, glutenvrij, zoutarm of misschien vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Tohogne. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit