Maaltijdservice Grune

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Grune voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Grune? Middels deze website achterhaalt u moeiteloos alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een koelvers gerecht die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €3,95 p.p. Aanschuiven voor Vispotje in botersaus of Speklapjes met jus, rode bieten met zilveruitjes en aardappelpuree? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Grune geniet u van smaakvolle maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteNassogne
ReactieOnline betalen of automatisch
Postcode6952
Prijs per gerecht€5,83
Nummer 1-maaltijdAjam pangang, nasi goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Grune

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Grune. Denk dan aan interessante aanbieders als Colruyt of Spar. Ook in deze plaats zelf ontstaan er uitstekende initiatieven en slagerijen. Iedere leverancier heeft weer een heel eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Aan de hand van maaltijdbutler.be kunt u derhalve de aanbieders probleemloos naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren als bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Grune? Er kan meer dan u denkt! Best veel cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Daarna worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Grune. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal firma’s hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor koop u snel de supermarktartikelen als thee en vlokken. In de regel kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Grune vergelijken

Zoekt u een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Grune? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden diverse menu’s die rijmen met uw voorkeuren en diëten/allergieën. Wat te denken van Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel of Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen? Aan de hand van deze website ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Nassogne. Bestel eerst eens een proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelenproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Grune voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door elementen als de leverancier, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten bestelt u vanaf €4,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €4,5.
 • De daghap voor ouderen als Gegrilde paprika kan je kopen vanaf €7,4.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Witlofsoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Vanille mousse om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Nassogne voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Kippenpoot met doperwtjes wortel
 • Bloemkool met rundvlees schotel
 • Spinazie schotel met gehaktbal
 • Kipsaté en ei met bami goreng

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Grune bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst welk type opwarmmaaltijd past bij uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk populaire maaltijddiensten en kies een geschikte. Let met name op de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele aanbieders verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men dagelijks een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen kan dit door even te bellen, via de papieren bestellijst of online. Uw bestelling wordt gemiddeld genomen bezorgd middels een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met gemiddeld 25 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is vers op maat een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer dienstverleners hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Procureurlapje, bladspinazie, aardappelpuree en Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen. Hiermee ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om gemalen, glutenvrij, natriumarm, zoutarm of koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Grune. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit