Maaltijdservice Villers-Sainte-Gertrude

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Villers-Sainte-Gertrude voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Villers-Sainte-Gertrude? Geholpen door www.maaltijdbutler.be vergelijkt u eenvoudig alle organisaties in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of microgolf-maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Nu al voor €3,95. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Limburgs zuurvlees. Snijbonen. Gebakken aardappelblokjes en Spagheti carbonara? Maar is zelf koken geen optie meer? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Villers-Sainte-Gertrude krijgt u smaakvolle gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteDurbuy
Waarom bestellen?Wekelijks nieuwe gerechten
Postcode6941
Maaltijd prijs€5,8
Meest gekozen maaltijdBami goreng met rundvlees

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Villers-Sainte-Gertrude

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Villers-Sainte-Gertrude. Bijvoorbeeld erkende leveranciers als Colruyt en 0. Maar ook lokaal zien we uitstekende instanties en sociale voorzieningen. Ieder bedrijf hanteert een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via onze vergelijker kan u de firma’s gemakkelijk naast elkaar zetten. Het uitzoeken van de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van specifieke wensen zoals o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Villers-Sainte-Gertrude? Ook dan bent u welkom! Meer en meer traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Later wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Villers-Sainte-Gertrude. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel services bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval bestelt u moeiteloos de supermarktartikelen als kaas extra belegen montbeliarde of magere kwark. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Villers-Sainte-Gertrude vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Villers-Sainte-Gertrude? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit verscheidene thuismaaltijden die rijmen met uw eisen voedingspatroon. Denk maar aan Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree of Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen? Verderop vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Durbuy. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Villers-Sainte-Gertrude voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht hangt af van aspecten als de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Gehaktschotel Met Worteltjes kan je kopen vanaf €4,5.
 • Een warme daghap voor senioren als Daging rendang. Atjar tjampoer. Bami goreng is beschikbaar vanaf €5,85.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Seolleongtang, extra groenten en een dessert als Tiramisu om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Durbuy voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Penne, champignonragout, broccoli
 • Stamppot Hete bliksem met stroop
 • Kip tikka massala, basmatirijst
 • Vegetarische balletjes in saus
 • Pannenkoeken met appelvulling

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Villers-Sainte-Gertrude bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst welk soort thuismaaltijd matcht met uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de professionele maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het assortiment, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste verstrekkers werken met een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men zonder problemen een nieuwe bestelling doorgeven. Meestal doet u dat door even te bellen, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De gerechten worden meestal geleverd door een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst van zo’n 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 75 – 125 vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Knoflookgarnalen en Koolschotel met gehakt en spek en krielaardappels met peterselie. Zo zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u deze besteld heeft. Door middel van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Veel senioren of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft gemalen, natriumarm, lactosevrij, zoutarm of wellicht veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Villers-Sainte-Gertrude. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit