Maaltijdservice Forrières

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Forrières voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Forrières? Geholpen door deze pagina vergelijkt u eenvoudig alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of microgolf-maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €4,10 per maaltijd. Aan tafel voor Vegetarische balletjes in kerriesaus met sperziebonen en gekookte aardappelen en Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Forrières krijgt u vers bereidde gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuxemburg
GemeenteNassogne
RecensieSpeciaal proefpakket
Postcode6953
Maaltijd prijs€5,85
Geliefde maaltijdTortellini gevuld met kaas

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Forrières

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Forrières. We hebben het over erkende partijen als Delimeal en/of Lidl. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij verschillende organisaties en wijkrestaurants. Iedere organisatie heeft weer zijn eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de services gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van voorkeuren als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Forrières? Geen probleem! Flink wat traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Nadien wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Forrières. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal geregeld via een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel services voorzien in een handige boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor koop men eenvoudig praktische of verse producten als stroopwafels en volle yoghurt. Gewoonlijk gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Forrières vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Forrières? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn allerlei maaltijdservices die matchen met uw voorkeuren en diëten/allergieën. Neem nu Champignonroomsoep en Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie? Onderstaand vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Nassogne. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs gezonde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten uitproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Forrières voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met onderdelen als de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Hutsepot Met Rookworst En Spek is beschikbaar vanaf €5,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Gentse Waterzooi kunt u al bestellen vanaf €5,1.
 • Een daghap aan huis als Champignonsoep met rundvlees is er al vanaf €5,7.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Bosintang, een lekker bijgerecht en een dessert als Fraises Wilhelmine als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Nassogne voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Maaltijdsalade met kip en avocado
 • Rookworst met stamppot zuurkool
 • Asperge beenhamschotel met kip
 • Kip kerrie ananas met risotto

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Forrières aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na wat voor categorie maaltijdservice matcht met uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk meest gekozen bezorgdiensten en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het aanbod, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote maaltijdservices hebben een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men elke dag een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls doet u dit telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De maaltijden voor senioren worden standaard tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 15 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 80+ vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel services werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Kip op Brabantse wijze. Parijse worteltjes. Aardappelpuree en Babi ketjap, bami. Handig, want zo ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Veel senioren of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld lactosevrij, gemalen, glutenvrij, natriumarm en niet te vergeten vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Forrières. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit