Maaltijdservice Izier

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Izier voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Izier? Aan de hand van deze pagina bekijkt u overzichtelijk alle leveranciers in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of dagverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €5,30 per keer. Ouderwets genieten van Gebakken rijst en Kip naar oma’s recept, gebakken aardappelen? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Izier krijgt u complete gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteDurbuy
RecensieUitgebreid assortiment
Postcode6941
Gemiddelde prijs€5,78
Meest gekozen maaltijdTomatensoep met balletjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Izier

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Izier. U kunt denken aan grote partijen als Marley Spoon of 0. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich verscheidene organisaties en vrijwilligersorganisaties. Iedere optie heeft weer een eigen type maaltijd en voorwaarden. D.m.v. onze vergelijker kunt u dus de firma’s op uw gemak op een rijtje zetten. Het kiezen van een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er voorkeuren als o.a. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Izier? Dat is niet erg! Flink wat traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Nadien wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Gezond en lekker
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Izier. Perfect voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel services beschikken over een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt u direct belangrijke boodschappen als appelsap en salades. Normaliter gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Izier vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Izier? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende seniorenmaaltijden die matchen met uw omstandigheden voedingspatroon. Denk maar aan Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix of Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree? Hieronder treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Durbuy. Onze tip: begin met een proefpakket. Gewoonlijk is er een proef-mogelijkheid. U kan vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Izier voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van elementen als de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel is beschikbaar vanaf €5,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €4,45.
 • Een warme daghap voor senioren als Ajam pangang, bami goreng bestelt u vanaf €6,4.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Rozenbottelsoep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Haagse bluf als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Durbuy voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree
 • Varkensfilet in jus met koolraap
 • Pannekoeken met een gebakken ei
 • Kipragout met Parijse wortelen
 • Runderlapje in champignonsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Izier aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na wat voor ouderenmaaltijd past bij uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Bekijk met name de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste leveranciers werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men moeiteloos een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans kan dit via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De maaltijden voor senioren worden meestal bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 90+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een daghap, zonder keuze. Soms is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer leveranciers hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Varkenshaasoester met vleesjus, aardappelpuree, gemengde groenten en Blinde vink, bietjes, gekookte aardappelen. Hiermee kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden vaak door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat wekelijks. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een verse maaltijd is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Sommige ouderen of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan zoutarm, natriumarm, glutenvrij, gemalen of juist vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Izier. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit